Wat is ons werkgebied?

Bestrijkt jullie werkgebied heel Nederland? Nee, helaas (nog) niet. In de regel stucen en latex spuiten onze stukadoors enkel in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Toch werken wij niet in alle delen van de genoemde provincies. Het verste zuiden van Zuid-Holland en het uiterste noorden van Flevoland is bijvoorbeeld te ver voor ons. Daarentegen pakken wij ook nog weleens een randje mee van de provincies Overijssel, Gelderland en Brabant. In principe is 75km, ongeveer ruim een uur, vanaf onze thuisbasis Volendam het maximale wat wij wensen te rijden. Langer betekent dat onze prijs-kwaliteit verhouding in het geding komt. Dit is voor beide partijen geen wenselijke situatie. Twijfelt u? Bel, mail of app ons!

werkgebieden

Heeft de grote van de opdracht nog invloed op het werkgebied?

Absoluut! Ondanks dat wij ons werk hartstikke leuk vinden zijn wij ook gewoon een commercieel stukadoorsbedrijf. De afstand tot een project moet logischerwijs wel rendabel zijn t.o.v. de totale afname van ons Glad&Wit pakket. 

Ons specialisme is het supersnel afwerken van complete nieuwbouwwoningen zodat mensen zo kort mogelijk ‘last van ons hebben’. Onze kracht ligt dus in het netjes afwerken van veel m2 in een relatief kort tijdsbestek. Om deze reden richten wij ons daarom voornamelijk op projecten met een minimaal aantal m2 van 200. Kleinere projecten komen zeer zeker nog voor maar wij zijn een stuk selectiever bij het aannemen van dergelijke projecten. Daarbij kijken wij bijvoorbeeld kritischer naar zaken als de afstand tot het project vanaf Volendam, de lokale bereikbaarheid van het project. Maar ook naar factoren als de verwachte uitvoerperiode of het aantal benodigde mandagen. 

Houdt er echter rekening mee dat kleinere projecten invloed op de totaalprijs kunnen hebben in de vorm van een mogelijke toeslag. Mocht u ergens over twijfelen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.