Stukadoor Lelystad

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Lelystad en de omgeving? Een stukadoor die hoge kwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als vanzelfsprekend acht?  Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Lelystad! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Dit zullen wij niet laten gebeuren. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft handwerk waarbij geen wand of plafond hetzelfde is.

stukadoor Lelystad

Stukadoorsbedrijf in Lelystad

Wij zijn een o.a. in Lelystad werkend stukadoorsbedrijf gericht op particulieren dat is gespecialiseerd in totaalpakketten om wanden en/of plafonds volledig strak en wit af te werken. Denk daarbij aan het stucwerk, kitwerk en aan latex spuiten. Om u volledig te ontzorgen zijn praktisch alle mogelijke werkzaamheden en materialen standaard inbegrepen in onze pakketvormen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Voornamelijk stucen wij nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Lelystad

Van tijd tot tijd werken wij in Lelystad. Onze focus daarbij ligt voornamelijk op het stucen van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Lelystad zijn bijvoorbeeld Duin en Water, DOK320, Warande, Parkwijk, Olmenkwartier, Hoekse Olm, Mondriaan en Buitenhof.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Lelystadse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden regelmatig opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze spaanplaten zijn voor de doe-het-zelver moeilijk af te werken en wit te verven. Met ons speciale zolderpakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect is zeer belangrijk om houtrot in de toekomst te voorkomen.

Spackspuitwerk

Ondanks dat veel mensen een gladde afwerking prefereren en geen structuur meer op hun wanden en plafonds wensen is spackspuitwerk nog steeds een veel gekozen wandafwerking. Fijn spackspuitwerk blijft dan ook een mooie en nette afwerking voor wanden en/of plafonds. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij hoofdzakelijk uit op behangklare wanden in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Latex spuiten

Ons specialisme is het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk. Desondanks bieden wij ook airless latex spuiten als losse pakketvorm aan. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Lelystad volledig op te frissen voordat u intrekt of voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Lelystad en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Lelystad en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Lelystad, Almere, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen of Harderwijk? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat