Stukadoor Hilversum

Zoekt u een goede en betaalbare stukadoor in Hilversum en omgeving? Een stukadoor die topkwaliteit sausklaar stucwerk levert voor transparante en eerlijke prijzen? Een stukadoor die snel, schoon en netjes werkt? En goed en duidelijk communiceren als vanzelfsprekend acht? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Hilversum! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die ene eventuele fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond hetzelfde is. Gestucte wanden en plafonds komen immers niet uit een fabriek.

stukadoor Hilversum

Stukadoorsbedrijf in Hilversum

Wij zijn een o.a. in Hilversum werkend stukadoorsbedrijf dat uitsluitend is gericht op particulieren. Ons specialisme is het aanbieden van stuc- kit- en latex verfspuitwerk in één overzichtelijk totaalpakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het stuc- en schilderwerk vlak. Zelfs het afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen. En stucen en latex spuiten wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de vanuit de bouw opgeleverde behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met gips. In renovatiewoningen stucen wij enkel volgens de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Hilversum

Zo nu en dan werken wij in Hilversum en omgeving van ‘t Gooi. Onze focus daarbij ligt voornamelijk op het stucen van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Hilversum of omgeving zijn bijvoorbeeld projecten zoals Postkantoor, Anna’s Hoeve, Monnikenberg, Groenewoud, Ruijtersweide, Rembrandtkwartier en Kasteelhoeve.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Hilversumse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze platen zijn voor de gemiddelde doe-het-zelver lastig wit te verven. Met ons Zolder spuiten pakket werken wij de naden en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met acrylaatkit en plamuur. Vervolgens voorzien wij de platen van een witte primer en spuiten deze af met een witte dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk i.v.m. het kunnen ademen van de spaanplaten.

Spackspuitwerk

Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd eerder kiezen voor gladde wanden en plafonds, is spackspuitwerk nog steeds een veel gekozen wandafwerking. Een fijn gespoten spack structuur is en blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook aanbieden. Het Spackspuiten pakket herbergt net als de andere pakketvormen arbeidsloon, afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren. Spackspuitwerk voeren wij in principe enkel uit op behangklare wanden van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Latex spuiten

Ondanks dat ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk is, bieden wij ook airless latex spuiten als losse pakketvorm aan. Het afplakken en het kitten zit standaard inbegrepen in deze pakketvorm evenals al de gebruikte materialen en arbeidsloon. Airless latex verfspuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw appartement  in Hilversum weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop. Of misschien juist voordat u uw nieuwe huis betrekt.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Hilversum en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex verf in heel Hilversum en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn, Naarden, Blaricum, Eemnes, Loosdrecht of Kortenhoef? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat