Onze missie

Wij streven ernaar om in elk opzicht de beste te zijn in onze niche, de nieuwbouw stukadoors branche. Als nieuwbouw specialist werken wij net even efficiënter, net even schoner, net even verfijnder dan menig concullega. Maar bovenal communiceren wij net even prettiger en duidelijker dan wat u misschien gewend bent van het gemiddelde stukadoorsbedrijf of andere bouwgerelateerde onderneming. Het is onze missie om u een weergaloze ervaring te geven met ons als partner voor uw wand- en plafondafwerking. Een ervaring waarbij plezier en professionaliteit de rode draad vormen van onze samenwerking. Kiest u voor ons, dan kiest u voor, “Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk”.

Onze visie

Om de beste te zijn werken wij volgens een bepaalde visie, een visie met een aantal belangrijke kernwaarden.

Focus = Specialisme

Strategie is kiezen! Wij hebben één focus en hebben ons bewust gespecialiseerd in één hoogwaardig eindproduct. Ons specialisme is het superstrak glad en wit maken van wanden en plafonds in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Bij Wandgrimeurs.nl vindt u een kant-en-klare totaaloplossing verpakt in één overkoepelende pakketvorm.

Plezier = blij

Dagelijks scherp zijn, attent zijn en hard werken om overal een constant hoog niveau te halen is een doel dat voor zich spreekt. Maar in de eerste plaats draait het om plezier. Echt plezier hebben in hetgeen wat je doet maakt het leven de moeite waard. Het zorgt ervoor dat mensen blij maken compleet vanzelf en natuurlijk gaat.

Transparantie = vertrouwen

Volledige transparantie en openheid van zaken zorgt voor vertrouwen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om een geschikt bedrijf te kiezen voor het afwerken van uw nieuwbouwwoning. Dit wilt u bij een partij neerleggen waar u zich gehoord en goed bij voelt.

Prijs = kwaliteit

Wij pretenderen niet dat we de goedkoopste zijn, maar evenmin de duurste partij. Met Wandgrimeurs.nl als uw partner kiest u voor de hoogste kwaliteit voor een eerlijk, transparant en marktconform tarief. Maar bovenal kiest u voor géén gedoe, u heeft het al druk zat tijdens deze hectische periode.

Communicatie = key

Communicatie is de sleutel. Goed, duidelijk verbaal en non-verbaal communiceren zorgt voor vertrouwen, rust en begrip. Daarnaast is wederzijds respect, eerlijk- en oprechtheid naar elkaar essentieel om zelfs de grootste ‘planningstormen’ samen te trotseren en ons bootje gezamenlijk naar de veilige haven te loodsen.

Efficiëntie = Snelheid

Dankzij onze unieke werkmethode, extreem gemotiveerde specialisten en ontspannen werksfeer werken wij totale nieuwbouwwoningen met een ongeëvenaarde snelheid af tot gladde witte moderne nieuwbouw tempels.

Deze kernwaarden maken ons tot wie we zijn, hier staan wij voor!

Voeren jullie de werkzaamheden zelf uit?

Absoluut! Bij ons vindt u geen onverstaanbare buitenlandse huurlingen maar een vast team vrolijke specialisten die werken met plezier en waar u met blijdschap uw woning aan toe vertrouwd. Benieuwd wie de Wandgrimeurs zijn? Kijk en lees mee, wij stellen ons graag aan u voor.

Wie zijn wij?

Sven

Ik ben Sven

In 1986 geboren in Monnickendam en sinds kort weer terug met het gezin in Monnickendam na een klein woonuitstapje in Katwoude. Het gezin bestaat naast mijn wederhelft en mijzelf uit twee dochters. 

Van begin tot eind ben ik uw vaste contactpersoon om uw project en alles eromheen te begeleiden. Daarnaast werk ik héél soms nog fysiek mee op projecten om ervoor te zorgen dat wij overal dezelfde topkwaliteit op tijd afleveren. U mag altijd contact met mij opnemen bij vragen of opmerkingen. In uitzonderlijke gevallen wil ik zelfs in het weekend reageren. 

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Stephan

In 1985 geboren in Amsterdam, nu samenwonend met mijn gezin (vrouw en twee kinderen) in Volendam.

Zonder mij geen snel en soepel lopend project. Ik geef dagelijks leiding op de werkvloer en ben de motor, katalysator en versnellingsbak in één van het bedrijf. Naast de drukke dagen met fysieke arbeid, motiveer en pep ik mijn collega’s graag op om dagelijks het beste uit hunzelf te halen. De term ‘sfeermeester’ is mij op het lijf geschreven. 

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Stephan
Roy

Ik ben Roy

Geboren in 1992 in Volendam en de enige ‘echte Volendammer’ binnen het bedrijf. Ik woon samen met mijn vriendin in onze luxe nieuwbouwwoning in Volendam.

Na omzwervingen bij diverse stukadoorsbedrijven ben ik nu op mijn plek. Hier kan ik mijn stuckwaliteiten dagelijks in perfectie tot uitvoer brengen. Mijn kracht ligt naast mijn brede ‘stuc kennis’, de fysieke stukadoorswerkzaamheden en doorzettingsvermogen ook  in het leiding en sturing geven tijdens projecten.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Rolf

In 1983 geboren en getogen in Oostzaan waar ik nog steeds wonend ben.

Ik ben een van de oudste van het team en bezit een berg aan ervaring in o.a. de hospitality en de detailhandel. Na het uitoefenen van andere bouwgerelateerde beroepen ben ik nu volledig op mijn plaats binnen de particuliere wand- en plafondafwerking.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Rolf
Kevin

Ik ben Kevin

In 1993 geboren in Purmerend en samenwonend met mijn vriendin en dochter in ons appartement in Monnickendam.

Ik ben klein van stuk maar dat compenseer ik ruimschoots met een grote mond (in positieve zin weliswaar). Ondanks mijn jonge leeftijd zou je mij door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende facetten van het stukadoors vak een ‘stukadoorsveteraan’ kunnen noemen. Dit maakt mij samen met mijn vrolijke karakter en sturende eigenschappen een onmisbare schakel binnen ons team.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Ronald

In 1989 geboren in Monnickendam. Zoals we hier zeggen ben ik een geboren en getogen ‘Troeter’, aangezien ik nog steeds wonend ben in Monnickendam. Hier woon ik inmiddels gelukkig samen met mijn vrouw en twee kinderen.

Door werkverbanden bij verschillende stukadoorsbedrijven en in een dienstverlenende branche heb ik een rugzak vol aan ervaring die ik dagelijks inzet om daar te komen waar wij als team willen zijn.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ronald
Rick

Ik ben Rick

In 1989 geboren in Monnickendam. Na een kort uitstapje in Purmerend woon ik inmiddels weer geruime tijd samen met mijn vriendin en pasgeboren zoon in Monnickendam.

Mede dankzij dienstverbanden bij verschillende stukadoorsbedrijven en een korte carrière binnen het politiekorps weet ik exact welke handelingen er op welk moment nodig zijn om projecten tot een goede afloop te brengen.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Dennis

En een geboren en getogen Monnickendammer. Ik zag in 1987 het levenslicht in deze stad en ben er nooit meer vertrokken. Inmiddels woon ik alweer enige tijd alleen en dit bevalt mij eigenlijk uitermate goed. Al mogen potentiële vrouwelijke kandidaten zich altijd aanmelden via dennis@wandgrimeurs.nl 

Ik heb een rustige persoonlijkheid, luister graag en denk zorgvuldig na voor ik iets zeg. In tegenstelling tot de meeste andere van mijn collega’s vind je mij praktisch nooit op de werkvloer zelf. Maar als er echt nood aan de man is schuw ik het lichamelijke werk zeer zeker niet en help ik waar nodig. Mijn voornaamste kwaliteiten begeven zich op een heel ander terrein. Ik ben de drijvende kracht op kantoor op ICT gebied en wordt liefkozend ‘de codeklopper’ genoemd. Daarentegen kunt u ook gewoon een reactie van mij via email of WhatsApp ontvangen of mij aan de telefoon krijgen wanneer u naar ons belt.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Kennen

In 1989 geboren in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek en op vroege leeftijd naar Nederland verhuist. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en dochter. En er is inmiddels een gezinsuitbreiding op komst. 

Mijn caribische roots zorgen voor gezelligheid en elastische heupen waardoor zelfs de lastig te stucen plekken een ‘fluitje van een cent’ worden. Van origine ben ik eigenlijk kapper en runde ik een eigen kapperszaak. Mede hierdoor heb ik een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en een grote zelfstandigheid ontwikkeld. Dit in combinatie met mijn goede kop en fijne motoriek maakt mij tot een potentiële allrounder binnen het bedrijf. Waarbij zelfs collega’s knippen tijdens lockdowns geen brug te ver is.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Robert

Al ruim 40 jaar geleden geboren in Oostzaan en nog steeds wonend in dit mooie Noord-Hollandse dorp. Tinder heb ik inmiddels al enkele keren uitgespeeld.

Ik ben in verhouding tot mijn leeftijd een van de fitste van ons team al zeg ik het zelf. Dit komt mede dankzij het jarenlange goede zorgen voor mijn lichaam en geest. Ik ben de nestor van onze ploeg maar door mijn jeugdige en soms een tikkeltje gekke karakter blend ik perfect in. Door diverse beroeps paden te hebben bewandeld ben ik breed inzetbaar en voorzie diverse ploegen dagelijks van de juiste ondersteuning.

Meer weten over mij? Kijk op mijn Tinder.

Ik ben Dylan

Ik ben een Monnickendammer maar in 1994 geboren in Purmerend. Sinds kort woon ik samen met mijn vriendin in ons appartement in de stad waar ik geboren ben. 

Mede dankzij mijn rustige karakter zal je nooit een onvertogen woord van mij horen, maar als het moet laat ik me gelden. Door dagelijks goed naar mijn ervaren collega’s te luisteren groei ik enorm snel naar nieuwe niveau’s. Ik heb jarenlang als vuilnisman gewerkt en ben een aantal keer per week in de sportschool te vinden waardoor ik weet wat hard werken is. Mijn leven als stukadoor voelt daarom als één grote vakantie maar uiteraard spelen de dagelijkse werkzaamheden, gezellige collega’s en het leuke klantcontact daar ook zeker een rol in. 

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Thomas

In 1999 geboren en opgegroeid in Zaandam. Momenteel woon ik nog thuis samen met mijn vader en zusje.

Ondanks mijn grote voorkomen ben ik een van de vriendelijkste stukadoors, al zeg ik het zelf! Ik ben de jongste van het stel maar loop toch al langer mee in de stukadoorswereld dan menig van mijn iets oudere collega’s. Daarentegen heb ik de constante drive om mij dagelijks te willen verbeteren op stuctechnisch vlak. Maar ook zaken als sturing en leiding geven zijn interessante vaardigheden waar ik mij de komende jaren in wil blijven ontwikkelen.

Meer weten over mij? Kijk op mijn Linkedin

Ik ben Justin

In 1996 geboren in Alkmaar en nu samenwonend met mijn vriendin in ons appartement in Heerhugowaard.

Een ervaringsdeskundige als stukadoor kan je mij niet noemen. Ik oefen dit vak namelijk nog niet zo gek lang uit. Ik ben zeer rustig van aard, bedachtzaam en luister goed. Mede hierdoor ontwikkel ik mij snel en zet grote stappen vooruit.

Meer weten over mij? Kijk op mijn Linkedin