Stukadoor Amersfoort

Zoekt u een goede en betaalbare stukadoor in Amersfoort en omgeving? Een stukadoor die kwaliteit sausklaar stucwerk levert voor transparante en eerlijke prijzen? Een stukadoor die snel, schoon en netjes werkt? En goed en duidelijk communiceren tot zijn kerntaken rekent? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Amersfoort! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die mogelijke fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond hetzelfde is. Het komt immers niet uit een fabriek.

stukadoor Amersfoort

Stukadoorsbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een o.a. in Amersfoort werkend stukadoorsbedrijf dat uitsluitend is gericht op particulieren. Ons specialisme is het aanbieden van stuc- kit- en latex verfspuitwerk in één helder totaalpakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het stuc- en schilderwerk vlak. Zelfs ons afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen. En stucen en latex spuiten wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Amersfoort

Van tijd tot tijd werken wij in Amersfoort en omgeving. Onze focus daarbij ligt voornamelijk op het stucen van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Amersfoort zijn bijvoorbeeld projecten in Vathorst zoals Laakse tuinen en Hanzekade. Of projecten als Wonen in Verdi, Koopmanskade, Gran Partita, Hoefkwartier en Waterdorp.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Amersfoortse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze platen zijn voor de gemiddelde klusser moeilijk wit te verven. Met ons Zolder spuiten pakket werken wij de naden en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met acrylaatkit en plamuur. Vervolgens voorzien wij de platen van een witte primer en spuiten deze af met een witte dampdoorlatende latex. Om de houten platen te laten ademen, zodat ze niet gaan rotten, is vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk.

Spackspuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds minder naar een spackspuiter gezocht. Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd eerder kiezen voor glad, dan voor structuur, is spackspuitwerk nog steeds een veel gebruikte wandafwerking. Fijn gespoten spackspuitwerk blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook aanbieden. Wij hebben hier ook een totaalpakket voor met het afplakwerk, materiaal en afval afvoeren bij inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij in principe enkel uit op behangklare wanden van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Latex verf spuiten

Ondanks dat ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk is, bieden wij ook latex verf spuiten als losse pakketvorm aan. Het afplakken en het kitten zit standaard inbegrepen in deze pakketvorm evenals al de gebruikte materialen en arbeidsloon. Airless latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Amersfoort weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop. Of misschien juist voordat u uw nieuwe woning betrekt.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Amersfoort en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex verf in heel Amersfoort en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Amersfoort, Hoogland, Nijkerk, Nijkerkerveen, Leusden, Soest, Soesterberg, Bunschoten-Spakenburg, Achterveld, Hoevelaken, Barneveld of Voorthuizen? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat