Stukadoor Heerhugowaard

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Heerhugowaard en omgeving? Een stukadoor die hoge kwaliteit sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als vanzelfsprekend acht?  Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Heerhugowaard! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene dwaling. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft handwerk waarbij geen wand of plafond hetzelfde is.

stukadoor Heerhugowaard

Stukadoorsbedrijf in Heerhugowaard

Wij zijn een stukadoorsbedrijf o.a. werkend in Heerhugowaard met een focus op de particuliere klant. Wandgrimeurs.nl is gespecialiseerd in totaalpakketten om wanden en/of plafonds volledig strak en wit af te werken. Denk daarbij aan het stucwerk, kitwerk en aan latex spuiten. Om u volledig te ontzorgen zijn praktisch alle mogelijke werkzaamheden en materialen standaard inbegrepen in onze pakketvormen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Wij stucen nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de wanden met dunpleister en de plafonds met gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend met gips, dit betreft de traditionele manier.

Nieuwbouw stucen in Heerhugowaard

Wij zijn veelvuldig te gast in Heerhugowaard en omgeving. En focussen ons voornamelijk op het stucen van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Heerhugowaard zijn bijvoorbeeld Park van Luna, de Draai, Reinderseiland, de Coraal, Lapis Lazuli, Land van Luna en Lantvaert in Langedijk.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Heerhugowaardse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden geregeld opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze dakplaten zijn voor de doe-het-zelver lastig om goed af te werken en wit te rollen. Ons Zolder spuiten pakket is speciaal samengesteld om deze bruine of groene platen professioneel af te werken met plamuur en acrylaatkit. Om vervolgens te worden voorzien van een witte primer en een dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect is zeer belangrijk om mogelijke houtrot te vermijden.

Spackspuitwerk

Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd een gladde afwerking prefereren en geen structuur meer op hun wanden en plafonds wensen is spackspuitwerk nog steeds een veel gebruikte wandafwerking. Fijn spackspuitwerk blijft dan ook een mooie en nette afwerking voor wanden en/of plafonds. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij enkel uit op behangklare wanden in pas opgeleverde nieuwbouw.

Latex spuiten

Ons specialisme is het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk. Latex spuiten is daar een onderdeel van. Wij bieden het latex spuiten ook aan als een losse pakketvorm zonder het stucwerk. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Heerhugowaard volledig op te frissen voordat u intrekt of voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Heerhugowaard en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Heerhugowaard en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Heerhugowaard, Alkmaar, Broek op Langedijk, Schagen, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Spanbroek, Schoorl, ‘t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Wogmeer of Spierdijk?

Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat