Garantie op stucwerk en latex spuiten

De meest voorkomende vraag met betrekking tot garantie die wij krijgen is: “Geven jullie garantie op scheuren in stucwerk?”. Ons antwoord daarop is kort: “Nee”. Geen enkele stukadoor, stukadoorsbedrijf, renovlies behanger of een andere partij kan u garantie geven op het uitblijven van krimpscheuren in wanden of plafonds. Sterker nog, u moet zich achter de oren krabben als u een partij heeft gevonden die dit wel doet. Dit klinkt niet als een erg betrouwbare onderneming. Wij garanderen u dat wij het maximale doen om scheurvorming te voorkomen, waaronder het plaatsen van wapeningsgaas op scheur kritieke delen en het insnijden en kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk.

noa
wat-is-dunpleister

Wat garanderen jullie nog meer?

Wij geven garantie op de hechting van het stucwerk en de latex. Stucwerk en latex spuitwerk hoort te blijven zitten waar het zit, namelijk op de wand of het plafond. Als dit om onverklaarbare reden los laat hebben wij waarschijnlijk iets verkeerd gedaan tijdens het stucen en/of latex spuiten of er ligt een andere reden aan ten grondslag. Er is tevens nog een andere garantie die wij geven. Deze garantie is meer algeheel van aard. Wij garanderen u een goed en soepel lopend project.

Zekerheid voor een goedlopend project

Communicatie is de sleutel. Iedereen is gebaat bij duidelijkheid en goed communiceren staat hierbij aan de basis. Wij doen er alles aan om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij zijn wij aangesloten bij het grootste afbouw keurmerk van Nederland.

Wandgrimeurs.nl is aangesloten bij de NOA en biedt u hierdoor de NOA afbouwgarantie. Dit keurmerk is in het leven geroepen om de particuliere klant vertrouwen en zekerheid te bieden, zodat u met een gerust hart in zee kan gaan met het aangesloten afbouwbedrijf. Mocht er toch een geschil ontstaan waar het afbouwbedrijf en de opdrachtgever niet uitkomen, dan zal een onafhankelijke geschillencommissie een bindende uitspraak doen.

Dit is echter nog nooit voorgekomen en dat wensen we graag zo te houden. Een dergelijke situatie zou enkel maar verliezers kennen, daar zit niemand op te wachten. Mocht u ergens niet tevreden over zijn zullen wij alles in staat stellen om een oplossing te vinden. Wij laten u niet aan uw lot over en nemen altijd de telefoon op (of bellen u terug). Wilt u toch iets meer informatie over garantie op stucwerk of over de voorwaarden van de NOA Afbouwgarantie? Geen enkel probleem, lees er alles over op de NOA website.