Stukadoor Alkmaar

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Alkmaar en de omgeving? Een stukadoor die hoge kwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren tot zijn kerntaken rekent? Die heeft u nu gevonden, wij werken graag in Alkmaar! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene misstap. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines.

stukadoor Alkmaar

Stukadoorsbedrijf in Alkmaar

Wandgrimeurs.nl is een stukadoorsbedrijf, werkend in Alkmaar met een focus op de particuliere klant. Wij zijn gespecialiseerd in totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verfspuitwerk in één overzichtelijk pakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van het stucwerk en het schilderwerk. Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen. En stucen en latex spuiten wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Alkmaar

Wij werken met enige regelmaat in Alkmaar en omgeving en voornamelijk in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Bekende nieuwbouwprojecten in Alkmaar zijn voor ons bijvoorbeeld de Bloemaert, het Ringerskwartier, Vroonermeer, Dockside en de Westfriesche Poort.

Nieuwbouw zolder spuiten

Veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze platen zijn voor de doe-het-zelver lastig te schilderen. Met ons ‘Zolder spuiten’ pakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex.

Spackspuitwerk

In onze huidige tijd wordt een spackspuiter niet heel veel gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil tegenwoordig het liefst gladde wanden en plafonds. Toch blijft strak spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette wand- en plafondafwerking die wij nog steeds aanbieden. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij hoofdzakelijk in opgeleverde nieuwbouwwoningen uit.

Latex spuiten

Zoals eerder aangegeven is ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk. Wij bieden het airless latex spuiten echter ook aan in een losse pakketvorm. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stucwerk maar ook voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Alkmaar weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Alkmaar en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in Alkmaar en de hele omgeving van Alkmaar. Dus zoekt u een stukadoor in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond, Schagen, Heiloo, Limmen, Castricum, Uitgeest, Akersloot, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, De Rijp, Stompetoren, Ursem, Driehuizen, Oost- en West-Graftdijk of in Schermer? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat