Latex spuiten

Voor vers en bestaand stucwerk op wanden en plafonds.

  • Schrob- en dekkingsklasse 1 latex (RAL9016)
  • Inclusief nalopen stucwerk op kleine oneffenheden
  • Inclusief kitwerk, afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren
  • Hele woning binnen 2 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts 11,- p/m2 ex. Btw. zonder verrassingen achteraf

Latexspuiten in nieuwbouw en renovatiewoningen

Latex of muurverf airless spuiten is dé manier om snel en efficiënt uw wanden en plafonds van een nieuwe frisse witte kleur te voorzien. Wij spuiten latex in nieuwbouw en renovatiewoningen. En spuiten latex op verse, sausklare pleister- en stuclagen maar ook op bestaande wanden en plafonds. Zo kunt u uw woning weer opfrissen voor een eventuele verkoop of juist voordat u intrekt. Het kitten van inwendige hoeken van wanden en plafonds zit standaard bij ons pakket inbegrepen. Evenals uw wanden en/of plafonds nalopen op kleine oneffenheden. Ook afplakken, materiaal en het afval afvoeren behoort altijd tot onze werkzaamheden wanneer we bij u komen airless latex spuiten.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. We plakken alles in de woning af waar geen latex op mag komen.


Stap 2. De witte voorstrijklaag, ook wel primer genoemd, wordt airless gespoten. Deze laag heft de zuigende werking van een verse stuclaag op. Bij al gesausde wanden en plafonds zorgt de voorstrijklaag voor betere hechting en isolatie van licht vuile aanslag.


Stap 3. Na droging van de voorstrijklaag lopen wij de wanden na op de laatste kleine oneffenheden. De wanden zijn nu klaar voor de eindlaag, de schrobvaste klasse 1 latex.


Stap 4. Met de airless verfspuitmachine spuiten wij de schrobvaste latex egaal op de wanden.


Stap 5. We verwijderen al het afplakwerk en nemen dit netjes met ons mee. Uw wanden en plafonds zijn nu klaar en de woning wordt bezemschoon aan u opgeleverd.

Latexspuiten van uw wanden of plafonds?

Wilt u uw woning weer opfrissen, of nieuwe wanden en plafonds strak laten spuiten met latex? Kies voor ons Latexspuiten pakket. Dit pakket is speciaal samengesteld voor wanden en/of plafonds in nieuwbouw en renovatiewoningen! Wenst u ook stucwerk op uw wanden en/of plafonds? Kijk dan bij ons Pleister&Verf pakket voor behangklare nieuwbouw wanden. Of bij het Stuc&Verf pakket voor plafonds in nieuwbouw of voor totale renovatiewoningen. En als u samen met uw buren onze diensten afneemt bieden we een aantrekkelijke burenkorting.

vierkante-meters-berekenen-512

Snel m2 berekenen voor een offerte?

Snel het aantal vierkante meter berekenen? Wist u dat het heel simpel is om vanaf een plattegrond snel het aantal m2 van uw woning te berekenen? Voor de plafonds geldt eigenlijk het aantal m2 vloeroppervlak, dit berekend u door de lengte van de woning te vermenigvuldigen met de breedte. Tel voor het aantal m2 wand eerst alle lengtes van wanden (omtrek van de ruimtes) bij elkaar op. Vervolgens vermenigvuldigt u dit aantal eenmalig met de hoogte. Nu heeft u het aantal m2 wandoppervlak. Schenk in deze fase niet teveel aandacht aan factoren als ramen, deuren en/of trapgaten. De eerste offerte is meer een leidraad, geen examen.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes