Stukadoor Amstelveen

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Amstelveen en omgeving? Een stukadoor die A-klasse sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als een vanzelfsprekendheid ziet? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Amstelveen!

Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Neem een kijkje bij onze reviews en oordeel zelf. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op een mogelijke fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En sausklaar stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond hetzelfde is. Benieuwd wie wij zijn?

stukadoor Amstelveen

Stukadoorsbedrijf in Amstelveen

Wij zijn een stukadoorsbedrijf die zich enkel op de particuliere klant richt en o.a. werkend in Amstelveen. Wandgrimeurs.nl is gespecialiseerd in totaalpakketten waarbij het stucwerk evenals het stucwerk kitten en het latex verf spuiten van wanden en plafonds standaard zit inbegrepen. Om u volledig te ontzorgen herbergen onze pakketvormen praktisch alle mogelijke werkzaamheden zoals afplakken en materiaal. Zelfs het afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouw maar stucen en spuiten ook wanden en plafonds in renovatiewoningen. In nieuwbouwhuizen stucen wij de vanuit de bouw opgeleverde behangklare wanden met dunpleister en de plafonds stucen we met gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend met gips.

Nieuwbouw stucen in Amstelveen

Wij zijn zo nu en dan te gast in Amstelveen of omgeving. Onze focus ligt naast het stucen en spuiten van renovatiewoningen hoofdzakelijk op recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Amstelveen zijn bijvoorbeeld Hollandse Meesters, The Mayor, MorgenWonen, Olympiade en De Scheg.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In appartementen in Amstelveen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Nieuwbouwhuizen worden regelmatig opgeleverd met bruine of groene houtvezelplaten op zolder. Deze spaanplaten zijn voor de doe-het-zelver lastig om goed af te werken en wit te schilderen. Ons Zolder spuiten pakket is speciaal samengesteld om deze bruine of groene platen professioneel af te werken met krimpvrije stucvuller en acrylaatkit. Om vervolgens te worden voorzien van een witte primer en een dampdoorlatende latex. Om de houten platen te beschermen tegen een eventueel rottingsproces is vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk.

Spackspuitwerk

Een van de meest gebruikte structuur afwerkingen, tevens een van de snelste en goedkoopste, op wanden en plafonds is spackspuitwerk. Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd eerder kiezen voor glad dan voor structuur is spackspuitwerk nog steeds een veel gebruikte wandafwerking. Strak gespoten spackspuitwerk blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook aanbieden. Het Spackspuiten totaalpakket herbergt net als de andere pakketvormen arbeidsloon, afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren. Wij spackspuiten enkel op behangklare wanden in pas opgeleverde nieuwbouwwoningen in Amstelveen.

Latex spuiten

Latex spuiten is standaard al een onderdeel van onze totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verf spuitwerk in één. Maar wij bieden het airless latex spuiten ook aan als een losse pakketvorm zonder het stucwerk. Het kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk zit overigens wel inbegrepen bij het Latex spuiten pakket. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Amstelveen weer volledig op te frissen voordat u intrekt of voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Amstelveen en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Amstelveen en omgeving. Dus zoekt u een goedkope stukadoor in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Amstelhoek, Mijdrecht of Schiphol? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes