Stukadoor Heemskerk

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Heemskerk en omgeving? Een stukadoor die A-klasse sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als een vanzelfsprekendheid ziet? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Heemskerk! Wie zijn wij?

Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. De klantervaring met bijbehorende reviews zijn heilig voor ons. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die mogelijke fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En sausklaar stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond hetzelfde is.

stukadoor Heemskerk

Stukadoorsbedrijf in Heemskerk

Wij zijn een stukadoorsbedrijf die zich enkel op de particuliere klant richt en o.a. werkend in Heemskerk. Wandgrimeurs.nl is gespecialiseerd in het leveren van strak witte wanden (en plafonds) waarbij het stucen samen kitten van het stucwerk en het latex verf spuiten van wanden en plafonds standaard zit inbegrepen in onze totaalpakketten. Om u volledig te ontzorgen herbergen onze pakketvormen praktisch alle mogelijke werkzaamheden zoals afplakken en materiaal. Zelfs het afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouwhuizen maar stucen en spuiten ook wanden en plafonds in renovatiewoningen. In nieuwbouw stucen wij de vanuit de bouw opgeleverde behangklare wanden met dunpleister en de plafonds stucen we met gips. In renovatiewoningen stucen wij enkel volgens de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Heemskerk

Wij zijn zo nu en dan te gast in Heemskerk of omgeving. Onze focus ligt voornamelijk op het stucen en spuiten van pas opgeleverde nieuwbouwwoningen. Al komen wij tevens nog wel eens in renovatiewoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Heemskerk of omgeving zijn bijvoorbeeld de Slotvrouwe, de Fruitmeester, de Splinter, het Paviljoen en de Maere

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In appartementen in Heemskerk komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze houten platen zijn voor de doe-het-zelver lastig om goed af te werken en te witten. Ons Zolder spuiten pakket is speciaal samengesteld om deze bruine of groene platen professioneel af te werken. Naden en kieren worden opgevuld en gekit. En daarna worden de platen airless gespoten met een primer en een dampdoorlatende latex. Om de houten platen te laten ademen is vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk.

Spackspuitwerk

Een van de meest gebruikte wandafwerkingen met een structuur en tevens een van de snelste en goedkoopste is spackspuitwerk. Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd eerder kiezen voor glad, dan voor structuur is spackspuitwerk nog steeds een veel gebruikte wandafwerking. Strak gespoten spackspuitwerk blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook aanbieden. Het Spackspuiten pakket herbergt net als de andere pakketvormen arbeidsloon, afplakken en materiaal. Wij spackspuiten enkel op behangklare wanden in pas opgeleverde nieuwbouwwoningen in Heemskerk.

Latexspuiten

Latexspuiten is standaard al een onderdeel van onze totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verf spuitwerk in één. Maar wij bieden het airless spuiten van latex ook aan als een losse pakketvorm zonder het stucwerk. Het kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk zit overigens wel inbegrepen bij het Latexspuiten pakket. Het latexspuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Uw woning in Heemskerk wordt zo weer volledig opgefrist met een witte laag verf. Dit kan bijvoorbeeld voordat u intrekt of voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Heemskerk en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Heemskerk en omgeving. Dus zoekt u een goedkope stukadoor in Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest, Wijk aan Zee, IJmuiden, Velsen of Velserbroek? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes