Stukadoor Haarlem

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Haarlem en de omgeving? Een stukadoor die hoge kwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als vanzelfsprekend acht? Die heeft u nu gevonden, wij werken graag in Haarlem en omstreken! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Dit zullen wij niet laten gebeuren. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines.

stukadoor Haarlem

Stukadoorsbedrijf in Haarlem

Wij zijn een o.a. in Haarlem werkend stukadoorsbedrijf, hoofdzakelijk gericht op de particuliere klant en gespecialiseerd in strakke witte wanden en plafonds. Om u volledig te ontzorgen betreft het stucen en schilderen van wanden en plafonds werken wij met totaalpakketten. Hierin zijn praktisch alle mogelijke werkzaamheden zoals het stuc-, kit- en airless spuitwerk inclusief alle materialen standaard inbegrepen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Wij stucen nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Het stucen van nieuwbouw in Haarlem

Wij werken met enige regelmaat in Haarlem en hoofdzakelijk in pas opgeleverde nieuwbouwwoningen. Bekende nieuwbouw in Haarlem zijn voor ons bijvoorbeeld projecten als Schalkwijk, Meerwijk, Haarlemmerhout, de Vierhoek en Haave.

Nieuwbouw zolders verfspuiten

In Haarlemse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze spaanplaten van hout zijn voor de doe-het-zelver lastig af te werken en wit te schilderen. Met ons speciale zolderpakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Het is belangrijk dat de latex dampdoorlatend is om het hout te laten ademen en te beschermen tegen houtrot.

Spackspuitwerk

Tegenwoordig wordt er niet heel veel naar spackspuitwerk gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil in onze huidige tijd geen structuur meer maar het liefst gladde wanden en plafonds. Toch blijft strak wit spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette wand- en plafondafwerking. Het grote voordeel van spackspuitwerk is dat het een snelle en relatief goedkope oplossing voor de afwerking betreft. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij hoofdzakelijk uit op behangklare wanden in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Airless latex spuiten

Ondanks dat ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk is, bieden wij ook airless latex verfspuiten als losse pakketvorm aan. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Haarlem weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop of voordat u zelf een nieuwe woning betrekt.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Haarlem en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Haarlem en de omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Vijfhuizen, Spaarndam, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek of Driehuis? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat