Stukadoor Amsterdam

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Amsterdam en de omgeving? Een stukadoor die hoge kwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren tot zijn kerntaken rekent? Die heeft u nu gevonden, wij werken graag in Amsterdam! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En mensen maken nu ook eenmaal fouten.

stukadoor Amsterdam

Stukadoorsbedrijf in Amsterdam

Wandgrimeurs.nl is een o.a. in Amsterdam werkend stukadoorsbedrijf en enkel gericht op particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in pakketten met daarin al de mogelijke werkzaamheden om uw wanden en/of plafonds volledig strak en wit af te werken zoals het stuc-, kit- en airless latex spuitwerk. Om u volledig te ontzorgen zijn praktisch alle mogelijke werkzaamheden en materialen standaard inbegrepen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Voornamelijk stucen wij nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips. 

Nieuwbouw stucen in Amsterdam

Wij werken met enige regelmaat in Amsterdam en zien ‘Groot Amsterdam’ zelfs als onze thuisbasis. Hoofdzakelijk stucen wij in Amsterdam en omgeving in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Bekende werkplekken in Amsterdam zijn eindeloos voor ons. Voorbeelden zijn projecten op of in IJburg, Houthavens, Amsterdam-Noord, West en Zuid, Oostelijk Havengebied, Bos en Lommer, Diemen. Met nieuwbouwprojecten als Centrumeiland, Cruquiuswerf, de Voortuinen, Amstelkwartier, Noorderkwartier, Overhoeks, Buiksloterham, Elzenhagen enz.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Amsterdamse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze spaanplaten zijn voor de doe-het-zelver moeilijk af te werken en wit te schilderen. Met ons speciale zolderpakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect is zeer belangrijk tegen mogelijk rottend hout in de toekomst.

Spackspuitwerk

In onze huidige tijd wordt een spackspuiter niet heel veel gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil tegenwoordig het liefst gladde wanden en plafonds. Toch blijft strak spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette wand- en plafondafwerking die wij nog steeds aanbieden. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij hoofdzakelijk in opgeleverde nieuwbouwwoningen uit.

Latex spuiten

Zoals eerder aangegeven is ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk. Wij bieden het airless latex spuiten echter ook aan in een losse pakketvorm. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stucwerk maar ook voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Alkmaar weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Amsterdam en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in alle stadsdelen van Amsterdam dus ook in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuid. Zelfs in Amsterdam-Zuidoost kunt u ons vinden. Tevens zijn wij werkzaam in steden in de hele omgeving van Amsterdam. Dus zoekt u een stukadoor in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Diemen, Weesp, Uithoorn, Haarlem, Zaandam, Zaanstad, Hoofddorp, Purmerend, Osdorp. Of woont u in Tuindorp, Landsmeer, Oostzaan, Ilpendam, Halfweg, Spaarndam, Durgerdam, Uitdam, Schellingwoude of Zunderdorp? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat