Stukadoor Purmerend

Zoekt u een goede en betaalbare stukadoor in Purmerend en omgeving? Een stukadoor die topklasse sausklaar stucwerk levert voor transparante en eerlijke prijzen? Een stukadoor die snel, schoon en netjes werkt? En duidelijke communicatie zeer belangrijk vindt? Die heeft u bij deze gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Purmerend! Nou klinkt dit alles misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar het is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk van belang en doen er alles aan om dit waar te maken. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die ene mogelijke fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond exact hetzelfde is. Gestucte wanden en plafonds worden immers niet machinaal vervaardigd in een fabriek.

stukadoor Purmerend

Stukadoorsbedrijf in Purmerend

Wij zijn een o.a. in Purmerend werkend stukadoorsbedrijf dat uitsluitend is gericht op particulieren. Ons specialisme is het aanbieden van stuc- kit- en latex spuitwerk in één overzichtelijk totaalpakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van plafond- en wandafwerking. Zelfs het afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen. En stucen en latex spuiten wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en stucen wij de plafonds met gips. In renovatiewoningen stucen wij enkel volgens de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Purmerend

Aangezien Purmerend dicht bij onze thuisbasis ligt zijn wij regelmatig werkzaam in Purmerend. Onze focus daarbij ligt voornamelijk op het stucen van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Purmerend of omgeving zijn bijvoorbeeld projecten zoals De Vaart, De Open Veste, Kwadijkerpark, Purmerbos, Wheermolen, Brantjesoever, Wheerlicht, Kop West en De Looiers.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Purmerendse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Praktisch alle nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze geperste vezelplaten zijn voor menig doe-het-zelver lastig wit te schilderen. Met ons Zolder spuiten pakket werken wij de naden en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met acrylaatkit en plamuur. Vervolgens voorzien wij de platen van een witte ademende primer en spuiten deze af met een witte dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk i.v.m. het kunnen ademen van de spaanplaten.

Spackspuitwerk

Ondanks dat veel mensen in de huidige tijd eerder kiezen voor gladde wanden en plafonds, is spackspuitwerk nog steeds een veel gekozen wandafwerking. Een fijn gespoten spack structuur is en blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook in Purmerend aanbieden. Het Spackspuiten pakket herbergt net als de andere pakketvormen arbeidsloon, afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren. Wij spackspuiten in principe enkel behangklare wanden van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Latex spuiten

Ondanks dat ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk is, bieden wij ook airless latex spuiten als losse pakketvorm aan. Het afplakken en het kitten zit standaard inbegrepen in deze pakketvorm evenals al de gebruikte materialen en arbeidsloon. Airless latexspuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en dunpleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw appartement  in Purmerend weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop. Of misschien juist voordat u in uw nieuwe huis trekt.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Purmerend en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex verf in heel Purmerend en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Purmerend, Purmerland, Purmer, Zuidoostbeemster, Middenbeemster, Kwadijk, Oosthuizen, Neck, Jisp, Ilpendam, Watergang, Den Ilp of Amsterdam? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes