Stukadoor Velserbroek

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Velserbroek en omgeving? Een stukadoor die A-klasse sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren tot zijn kerntaken rekent? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Velserbroek! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die mogelijke fout. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft een handmatig ambacht waarbij geen wand of plafond hetzelfde is.

stukadoor Velserbroek

Stukadoorsbedrijf in Velserbroek

Wij zijn een stukadoorsbedrijf o.a. werkend in Velserbroek met een focus op de particuliere klant. Wandgrimeurs.nl is gespecialiseerd in het leveren van strak witte wanden (en plafonds) waarbij het stucwerk samen met kitwerk en het latex verf spuiten van wanden en plafonds standaard zit inbegrepen in onze totaalpakketten. Om u volledig te ontzorgen herbergen onze pakketvormen praktisch alle mogelijke werkzaamheden zoals afplakken en materiaal. Zelfs het afval nemen wij mee! Wij stucen nieuwbouw maar stucen en spuiten ook wanden en plafonds in renovatiewoningen. In nieuwbouwwoningen stucen wij de vanuit de bouw opgeleverde behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met gips. In renovatiewoningen stucen wij enkel volgens de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Velserbroek

Met enige regelmaat werken wij in Velserbroek of omgeving en voornamelijk in zojuist opgeleverde nieuwbouwwoningen. Al komen wij tevens nog wel eens in renovatiewoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Velserbroek of omgeving zijn bijvoorbeeld de Hofgeest, Rauwe Duinen, de Fruitmeester en Oud IJmuiden.

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

Bij appartementen in Velsen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. Nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene spaanplaten op zolder. Deze houten platen zijn voor de doe-het-zelver lastig om goed af te werken en te witten. Ons speciaal samengesteld Zolder pakket werkt deze bruine of groene platen professioneel af. Naden en kieren worden opgevuld en gekit. En daarna worden de platen airless gespoten met een primer en een dampdoorlatende witte latex. Om de houten platen te laten ademen, zodat ze niet gaan rotten, is vooral het dampdoorlatende aspect zeer belangrijk.

Spackspuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds minder naar een spackspuiter gezocht. De meeste mensen willen momenteel simpelweg gladde wanden en plafonds. Strak gespoten spackspuitwerk blijft een nette afwerking voor wanden en/of plafonds die wij ook aanbieden. Wij hebben hier ook een totaalpakket voor met het afplakwerk, materiaal en afval afvoeren bij inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij in principe enkel uit op behangklare wanden van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Latex spuiten

Latex spuiten is standaard al een onderdeel van onze totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verf spuitwerk in één. Maar wij bieden het latex verf spuiten ook aan als een losse pakketvorm zonder het stucwerk. Het kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk zit overigens wel inbegrepen bij het Latex spuiten pakket. Het airless latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Velserbroek weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Velserbroek en omgeving?

Wij stucen en spuiten latex in heel Velsen en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Beverwijk, Wijk aan Zee, IJmuiden of Spaarndam? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat