Stukadoor Utrecht

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Utrecht en de omgeving? Een stukadoor die topkwaliteit sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En duidelijk en goed communiceren tot zijn hoofdtaak rekent? Die heeft u nu gevonden, wij werken graag in Utrecht! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Dit zullen wij niet laten gebeuren. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines en blijft stucwerk handwerk.

stukadoor Utrecht

Stukadoorsbedrijf in Utrecht

Wij zijn een o.a. in Utrecht werkend stukadoorsbedrijf dat uitsluitend is gericht op particulieren. Ons specialisme is het aanbieden van stuc- kit- en latex verfspuitwerk in één helder totaalpakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het stuc- en schilderwerk vlak. Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen. En stucen en latex spuiten wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips. Een dunne laag met spuitpleister is niet voldoende op de wanden en plafonds sausklaar af te leveren.

Nieuwbouw stucen in Utrecht

Regelmatig werken wij in Utrecht en omgeving en voornamelijk in zojuist opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in en rondom Utrecht zijn bijvoorbeeld Leidsche Rijn, Vogelhof, Rijnvliet, BijVianen en Edisonkwartier

Zolders spuiten in nieuwbouw

De meeste nieuwbouwwoningen in Utrecht worden opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze platen zijn voor de gemiddelde klusser moeilijk wit te verven. Met ons Zolder spuiten pakket werken wij de naden en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met acrylaatkit en plamuur. Vervolgens voorzien wij de platen van een witte primer en spuiten deze af met een witte dampdoorlatende latex.

Spackspuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds minder naar een spackspuiter gezocht. De meeste mensen willen momenteel simpelweg gladde wanden en plafonds. Desondanks blijft strak spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een strakke en keurige wand- en plafondafwerking die wij nog steeds aanbieden. Wij hebben hier ook een totaalpakket voor met het afplakwerk, materiaal en afval afvoeren bij inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij in principe enkel uit op behangklare wanden van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Airless latex spuiten

Naast onze totaalpakketten met stuc- en latex verfspuitwerk bieden wij het latex spuiten ook als een losse pakketvorm aan. Het latex spuiten pakket is geschikt voor vers sausklaar stucwerk maar ook voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Utrecht weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor in Utrecht en omgeving

Wij stucen en spuiten latex in Utrecht en de hele omgeving van Utrecht. Dus zoekt u een stukadoor in Utrecht, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Vianen, Houten, IJsselstein, Montfoort, Woerden, Amerongen, Culemborg, De Bilt, Zeist, Huis ter Heide, Austerlitz, Hoef en Haag of Odijk? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat