Werkgebied

In de regel stucen en spuiten wij enkel in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Toch werken wij niet in alle delen van de genoemde provincies. Het zuiden van Zuid-Holland en het noorden van Flevoland is bijvoorbeeld te ver voor ons. In principe is 65km, ongeveer 1 uur, vanaf onze thuisbasis Volendam het maximale wat wij wensen te rijden. Langer betekent dat onze prijs-kwaliteit verhouding in het geding komt. Dit is voor beide partijen geen wenselijke situatie.

werkgebieden

Heeft de grote van de opdracht nog invloed op jullie werkgebied?

Absoluut! Ondanks dat wij ons werk hartstikke leuk vinden zijn wij ook gewoon een commercieel bedrijf. De afstand tot een project moet logischerwijs wel rendabel zijn t.o.v. de afname van één of meerdere pakketvormen. De meterprijzen van onze pakketvormen zijn zodoende gericht op afnamen boven de 100m2. Daarbij zijn wij kritischer naar projecten met een iets grotere afnamen dan 100m2 in voor ons relatief verre plaatsen. Maar juist iets coulanter naar projecten met iets kleinere afnamen dan 100m2 in plaatsen die juist dichtbij Volendam liggen.

Overigens zijn onze pakketvormen ook af te nemen in kleinere aantallen dan 100m2. Houdt er echter rekening mee dat dit invloed op de meterprijs kan hebben. Mocht u ergens over twijfelen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.

In welke steden en dorpen zijn jullie wèl werkzaam?

Wij zijn in enorm veel steden en dorpen werkzaam. Van Den Helder tot Culemborg en van Den Haag tot Swifterbant en alles wat er tussenin ligt.

Open chat