Werkgebied

Bestrijkt jullie werkgebied heel Nederland? Nee, helaas (nog) niet. In de regel stucen en latex spuiten onze stukadoors enkel in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Toch werken wij niet in alle delen van de genoemde provincies. Het zuiden van Zuid-Holland en het noorden van Flevoland is bijvoorbeeld te ver voor ons. In principe is 65km, ongeveer 1 uur, vanaf onze thuisbasis Volendam het maximale wat wij wensen te rijden. Langer betekent dat onze prijs-kwaliteit verhouding in het geding komt. Dit is voor beide partijen geen wenselijke situatie.

werkgebieden

stukadoor volendam

Heeft de grote van de opdracht nog invloed op het werkgebied?

Absoluut! Ondanks dat wij ons werk hartstikke leuk vinden zijn wij ook gewoon een commercieel stukadoorsbedrijf. De afstand tot een project moet logischerwijs wel rendabel zijn t.o.v. de afname van één of meerdere pakketvormen. De meterprijzen van onze stucen en sauzen pakketvormen zijn zodoende gericht op afnamen boven de 100m2. Daarbij zijn wij kritischer naar projecten met een iets grotere afname dan 100m2 in voor ons relatief verre plaatsen. Maar juist iets coulanter naar projecten met iets kleinere afname dan 100m2 in plaatsen die juist dichtbij Volendam liggen.

Overigens zijn onze pakketvormen ook af te nemen in kleinere aantallen dan 100m2. Denk aan een plafond stucen. Houdt er echter rekening mee dat dit invloed op de meterprijs kan hebben. Mocht u ergens over twijfelen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag.