ToDoList

Bedankt voor uw vertrouwen en fijn dat wij u mogen helpen met uw project! Het is onze verantwoordelijkheid dat wij uw project vakkundig en binnen de gestelde tijd afronden. Bij Wandgrimeurs.nl is afspraak dan ook echt afspraak. Dit verwachten wij echter ook van u.

Doordat wij strakke planningen hanteren is er geen ruimte voor onnodige stagnatie. Een goed, vlot lopend project begint dan ook bij uzelf. Wilt u weten hoe u uw woning optimaal voorbereid voor onze werkzaamheden? Hieronder geven we een aantal tips. Lees deze zorgvuldig door en ga waar nodig over tot actie!

Checklist nieuwbouwhuis

Versnaperingen als koffie, frisdrank en koekjes zijn niet verplicht, wel lekker!

Vrije parkeergelegenheid voor de deur (Indien sprake van parkeertarief worden kosten per aanwezige bus doorberekend op factuur)

Woonhuis of hoofdingang appartementencomplex binnen 5 meter bereikbaar met onze bus

Appartement bereikbaar met lift

Bij Stuc&Verf pakket woonhuis binnen 5 meter (geen meter meer) bereikbaar op verharde weg met onze bus i.v.m. gipsspuitmachine in bus

Werkruimten en toegangswegen compleet leeg en bezemschoon maken (stofzuigen wordt helemaal geapprecieerd)

Binnendeuren demonteren en droog opbergen (bv. tegen schuifpui of langs wand in badkamer)

Schone, droge en stofvrije wanden en/of plafonds

Bij renovatie oude/loszittende lagen (behang, spachtelputz, granol, kalk(verf) etc.) geheel verwijderen

Stuc-/gipsplaten recht geplaatst en solide vastgeschroefd (zonder uitstekende schroeven)

Op de te stucen/spuiten oppervlakken schakelmateriaal (stopcontacten, lichtschakelaars), thermostaat, trapleuningen, schroeven, radiatoren, lampen, rookmelders etc. geheel verwijderen van wand/plafond

Bij het Pleister&Verf pakket dienen enkel de kunststof kapjes van schakelmateriaal etc gedemonteerd te worden zoals op afb. 1.

Bij het Stuc&Verf pakket dient vóór het stucen het schakelmateriaal in z’n totaliteit gedemonteerd te worden met afgedopte elektradraden en afgedekt met een inbouwdoos deksel zoals op afb. 2. Ná het stucen maar vóór het latex spuiten dienen de basiselementen (metalen binnenwerk) weer gemonteerd te worden zoals op afb. 1.

Verwarming (CV, stads-, vloerverwarming etc.) minimaal twee dagen van tevoren uitzetten, tenzij de buitentemperatuur onder 0 graden celsius is.

Werkende toiletvoorziening

Werkende kraan (met ¾ draadeind) en bereikbaar binnen 10 meter van de ‘werkplaats’

Eventuele (eind)vloer (géén dekvloer) volledig vast aan de ondergrond en stofdicht afgeplakt met stucloper en tape.

Bijzonderheden als het ontbreken van stucprofielen bij raamkanten of andere zaken beschreven bij blog ‘onvoorziene kosten’ vooraf gemeld en besproken

Werkende stroomvoorziening 220-240V op een aparte elektriciteitsgroep en bereikbaar binnen 10 meter van de ‘werkplaats’

De opdrachtgever is altijd verantwoordelijk voor het voorbereidende werk. Als wij (wandgrimeurs.nl) op de dag van de werkzaamheden gebreken constateren aan de wanden, vloeren, plafonds en/of werkruimten waardoor het werk stagneert of niet uitvoerbaar is zullen hier kosten aan verbonden zitten voor de opdrachtgever. Wij zijn dan namelijk voor niks aanwezig en missen hierdoor daginkomen. Het standaard daginkomen bedraagt €350,- excl. Btw per aanwezige specialist, per dag. In de praktijk komt dit gelukkig zelden tot nooit voor, geen van de partijen is hier namelijk bij gebaat.

Heeft u vragen, opmerkingen, bent u ergens niet zeker van of heeft u een aanvullende tip? Laat het ons weten via info@wandgrimeurs.nl en wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

image-1
image-2

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes