Wie zijn wij

“Vakkundige mensen, uitstekende kwaliteit die geleverd wordt. Iedereen die in onze woning komt roemt de kwaliteit van het werk. Het stuc en spuitwerk ziet er strak uit.”

Onze missie

Wij zijn een jong en innovatief stukadoorsbedrijf met een missie. Wij streven ernaar om in elk opzicht de beste in ons vakgebied te zijn. De beste communicatie, de beste service, de beste informatie en de beste online vindbaarheid. En het belangrijkste, de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Kiest u voor ons, dan kiest u voor, “Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk”.

Onze visie

Om de beste te zijn werken wij volgens een bepaalde visie, een visie met een aantal belangrijke kernwaarden.

Specialisme

Ons specialisme is het strak en glad maken van muren en plafonds met stuc- en wit latex spuitwerk in één pakket om onze klanten volledig te ontzorgen. Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen.

Communicatie

Naast de hoge kwaliteit wanden en plafonds is communicatie bij ons koning. Waarom? Wij geloven dat snel en duidelijk communiceren zorgt voor rust, begrip en een garantie op een goedlopend project.

Prijs-kwaliteit

Een goedlopend project, met goede communicatie, vertrouwen en het leveren van een kwalitatief goed product voor een eerlijke en transparante prijs.

Unieke werkmethode

Hoe we kwaliteit èn een betaalbare prijs kunnen leveren? Simpel! Wij werken volgens een uniek concept met een werkmethode waarbij snel en efficiënt werken de sleutel is tot succes.

Succes

Wat is succes? Voor ons is succes een super strak en schoon resultaat en een razend enthousiaste klant, een fan voor het leven! De ervaringen lezen van ‘onze fans’? Bekijk onze reviews.

Deze kernwaarden maken ons tot wie we zijn, hier staan wij voor!

Voeren jullie de werkzaamheden zelf uit?

Absoluut! Bij ons vindt u geen onverstaanbare buitenlandse huurlingen maar een vast team vrolijke vakidioten die werken met plezier en waar u met blijdschap uw woning aan toe vertrouwd. Benieuwd wie de Wandgrimeurs zijn? Kijk en lees mee, wij stellen ons graag aan u voor.

Wie zijn wij?

wie-zijn-wij-sven

Ik ben Sven

In 1986 geboren in Monnickendam, nu samenwonend in Katwoude en vader van een 5-jarige dochter!

Van begin tot eind ben ik uw vaste contactpersoon om uw project en alles eromheen te begeleiden. Daarnaast werk ik ook nog met enige regelmaat fysiek mee op projecten om ervoor te zorgen dat wij overal dezelfde topkwaliteit op tijd afleveren. U mag altijd contact met mij opnemen bij vragen of opmerkingen, zelfs in het weekend!

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Stephan

In 1985 geboren in Amsterdam, nu samenwonend met mijn vriendin en dochter in Volendam.

Zonder mij geen snel en soepel lopend project. Ik geef dagelijks leiding op de werkvloer en ben de motor van het bedrijf. Naast de drukke dagen met fysieke arbeid creëer ik visual content en verzorg ik de social media voor Wandgrimeurs.nl.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

wie-zijn-wij-stephan
wie-zijn-wij-roy

Ik ben Roy

Geboren in 1992 in Volendam en de enige ‘echte Volendammer’ binnen het bedrijf. Ik woon samen met mijn vriendin in onze nieuwbouwwoning in Volendam.

Na omzwervingen bij diverse stukadoorsbedrijven ben ik nu op mijn plek. Hier kan ik mijn stuckwaliteiten dagelijks in perfectie tot uitvoer brengen. Mijn kracht ligt naast de fysieke stukadoorswerkzaamheden in het leiding en sturing geven tijdens projecten.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Rolf

In 1983 geboren en getogen in Oostzaan waar ik nog steeds wonend ben.

Ik ben de oudste van het team en bezit een berg aan ervaring in o.a. de hospitality en de detailhandel. Na het uitoefenen van andere bouwgerelateerde beroepen ben ik nu volledig op mijn plaats binnen de particuliere wand- en plafondafwerking.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

wie-zijn-wij-rolf
wie-zijn-wij-kevin

Ik ben Kevin

In 1993 geboren in Purmerend en samenwonend met mijn vriendin en dochter in ons appartement in Monnickendam.

Ik ben klein van stuk maar dat compenseer ik ruimschoots met een grote mond (in positieve zin weliswaar). Ondanks mijn jonge leeftijd zou je mij door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende facetten van het stukadoors vak een ‘stukadoorsveteraan’ kunnen noemen. Dit maakt mij samen met mijn vrolijke karakter en sturende eigenschappen een onmisbare schakel binnen ons team.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Ronald

In 1989 geboren in Monnickendam. Hier woon ik nog steeds en inmiddels met mijn vrouw en twee kinderen.

Door werkverbanden bij verschillende stukadoorsbedrijven en in een dienstverlenende branche heb ik een rugzak vol aan ervaring die ik dagelijks inzet om daar te komen waar wij als team willen zijn.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

wie-zijn-wij-ronald
wie-zijn-wij-rick

Ik ben Rick

In 1989 geboren in Monnickendam. Na een kort uitstapje in Purmerend woon ik inmiddels weer geruime tijd samen met mijn vriendin in Monnickendam.

Mede dankzij dienstverbanden bij verschillende stukadoorsbedrijven en een korte carrière binnen het politiekorps weet ik exact welke handelingen er op welk moment nodig zijn om projecten tot een goede afloop te brengen.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes