Wie zijn wij

“Vakkundige mensen, uitstekende kwaliteit die geleverd wordt. Iedereen die in onze woning komt roemt de kwaliteit van het werk. Het stuc en spuitwerk ziet er strak uit.”

Voor modern stuc- en spuitwerk in nieuwbouw- en renovatiewoningen

Wij zijn een jong en modern bedrijf met veel passie voor stucwerk en spuitwerk. Ons specialisme is het afwerken van wanden en plafonds met stuc- en verfspuitwerk in één pakket om onze klanten volledig te ontzorgen. We bieden uitmuntende service en de hoogst mogelijke kwaliteit tegen scherpe tarieven. Dit kan omdat wij werken volgens een unieke methode en een relatief klein bedrijf zijn, met korte lijnen en duidelijke communicatie. Ons vaste team bestaat uit Sven en Stephan. Samen met enkele betrouwbare specialisten zijn zij de Wandgrimeurs. Sven en Stephan zijn tevens eigenaren van de onderneming, en stellen zich graag aan u voor.

Wie zijn wij

Stukadoor Sven

Ik ben Sven

In 1986 geboren in Monnickendam, nu samenwonend in Katwoude en vader van een 3-jarige dochter!

Van begin tot eind ben ik uw vaste contactpersoon om uw project en alles eromheen te begeleiden. Daarnaast werk ik ook fysiek mee aan elk project om te zorgen dat wij overal dezelfde topkwaliteit op tijd afleveren. U mag altijd contact met mij opnemen bij vragen of opmerkingen, zelfs in het weekend!

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Stephan

In 1985 geboren in Amsterdam, nu wonend op de dijk in Volendam!

Zonder mij geen snel en soepel lopend project. Ik treed minder op de voorgrond, maar ben de motor van het bedrijf. Naast de drukke dagen met fysieke arbeid verzorg ik de social media en andere marketing voor Wandgrimeurs.nl.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

wandgrimeurs.nl stukadoor
Open chat