Wie zijn wij

“Vakkundige mensen, uitstekende kwaliteit die geleverd wordt. Iedereen die in onze woning komt roemt de kwaliteit van het werk. Het stuc en spuitwerk ziet er strak uit.”

Onze missie

Wij zijn een jong en innovatief stukadoorsbedrijf met een missie. Wij streven ernaar om in elk opzicht de beste in ons vakgebied te zijn. De beste communicatie, de beste service, de beste informatie en de beste online vindbaarheid. En het belangrijkste, de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Kiest u voor ons, dan kiest u voor, “Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk”.

Onze visie

Om de beste te zijn werken wij volgens een bepaalde visie, een visie met een aantal belangrijke kernwaarden.

Specialisme

Ons specialisme is het strak en glad maken van muren en plafonds met stuc- en wit latex spuitwerk in één pakket om onze klanten volledig te ontzorgen. Wij stucen nieuwbouw en renovatiewoningen.

Communicatie

Naast de hoge kwaliteit wanden en plafonds is communicatie bij ons koning. Waarom? Wij geloven dat snel en duidelijk communiceren zorgt voor rust, begrip en een garantie op een goedlopend project.

Prijs-kwaliteit

Een goedlopend project, met goede communicatie, vertrouwen en het leveren van een kwalitatief goed product voor een eerlijke en transparante prijs.

Unieke werkmethode

Hoe we kwaliteit èn een betaalbare prijs kunnen leveren? Simpel! Wij werken volgens een uniek concept met een werkmethode waarbij snel en efficiënt werken de sleutel is tot succes.

Succes

Wat is succes? Voor ons is succes een super strak en schoon resultaat en een razend enthousiaste klant, een fan voor het leven! De ervaringen lezen van ‘onze fans’? Bekijk onze reviews.

Deze kernwaarden maken ons tot wie we zijn, hier staan wij voor!

Voeren jullie de werkzaamheden zelf uit?

Absoluut! Bij ons vindt u geen onverstaanbare buitenlandse huurlingen maar een vast team vrolijke vakidioten die werken met plezier en waar u met blijdschap uw woning aan toe vertrouwd. Ons team bestaat uit Sven, Stephan, Roy, Kevin en Kayne. Samen zijn zij de Wandgrimeurs. Wij stellen ons graag even aan u voor.

Wie zijn wij?

Stukadoor Sven

Ik ben Sven

In 1986 geboren in Monnickendam, nu samenwonend in Katwoude en vader van een 4-jarige dochter!

Van begin tot eind ben ik uw vaste contactpersoon om uw project en alles eromheen te begeleiden. Daarnaast werk ik ook fysiek mee om ervoor te zorgen dat wij overal dezelfde topkwaliteit op tijd afleveren. U mag altijd contact met mij opnemen bij vragen of opmerkingen, zelfs in het weekend!

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

Ik ben Stephan

In 1985 geboren in Amsterdam, nu samenwonend met mijn vriendin en stiefdochter in Volendam.

Zonder mij geen snel en soepel lopend project. Ik treed minder op de voorgrond, maar ben de motor van het bedrijf. Naast de drukke dagen met fysieke arbeid creëer ik visual content en verzorg ik de social media voor Wandgrimeurs.nl.

Meer weten over mij? Kijk op mijn LinkedIn.

wandgrimeurs.nl stukadoor
Open chat