Burenkorting op stucen en latex spuiten

Nieuwbouw woningen of appartementen worden vaak per blok, woonlaag of zelfs per wijk opgeleverd. Alle bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk de afbouwfase. Grote kans dus dat uw buren ook op zoek zijn naar een specialist voor het stucen en latex spuiten van de wanden en/of plafonds. Wandgrimeurs.nl biedt boven een totaalafname van 1000m2 een korting aan van €2,- incl. Btw. per vierkante meter.

Burenkorting nieuwbouw stucen

Een voorbeeld van de korting

Even een voorbeeld ter verduidelijking. Stel, het bij u opgeleverde blok bestaat uit 10 woningen en u heeft 3 buren gevonden die net als u de wanden sausklaar gestuct  (glad) en latex gespoten willen hebben. We gaan er voor het gemak even vanuit dat elke bewoner 250m2 aan wandoppervlak afgewerkt wil hebben met het Pleister&Verf pakket. Als elke bewoner dit los afneemt betalen ze €22,- ex. Btw. per vierkante meter. Maar met een gecombineerde afname van meer dan 1000m2 wordt de meterprijs €2,- incl. Btw goedkoper. Een snelle rekensom (250m2 x €2,-) laat zien dat elke bewoner dankzij de burenkorting €500,- incl. Btw. bespaart. Daarvan kunt u mooi de nieuwe lamp kopen die u zo graag wil hebben.

Wenst u meer te weten over waarom wij deze vaste korting hanteren en hoe deze is opgebouwd? Lees verder op ‘Hoe werkt de burenkorting?’.

Burenkorting stukadoorswerk

Vragen over onze burenkorting?

Hierboven is slechts een voorbeeld. Het is ook mogelijk de vierkante meters van meerdere pakketten te combineren. We tellen dan bijvoorbeeld de meters van het Pleister&Verf, Stuc&Verf en/of Zolder spuiten-pakket bij elkaar op.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes