Wandgrimeur worden?

Ben je stukadoor of latex spuiter en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je werkzaam in een andere branche en mis je misschien waardering. Bij ons is iedereen gelijk en gaat plezier, hard werken en goed verdienen hand in hand samen. Het een kan niet zonder het ander! Wordt dé nieuwe Wandgrimeur en help ons mee bouwen aan ‘Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk’.

stukadoor worden

Wat moet je doen om stukadoor te worden?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar stap 1 is gewoon beginnen. Begin met informatie zoeken over wat het vak precies inhoudt. Over welke competenties of karaktereigenschappen moet je beschikken? Wat zou je zelf al kunnen leren om in aanmerking te komen om stukadoor te worden? Het stukadoors vak is over het algemeen hard werken en fysiek aan de zware kant, een goede motoriek is dus essentieel. Enigszins onhandig zijn en veel klagen zijn bijvoorbeeld niet de beste eigenschappen die je daadwerkelijk verder zullen brengen met het doel ‘stukadoor worden’.

Cursus stucen

Als je twijfelt over het feit of jij geschikt bent om stukadoor te worden zou je er ook voor kunnen kiezen om een ‘stuc cursus’ te volgen. Er bestaan leerprogramma’s bij bedrijven die een cursus stukadoren aanbieden. Vaak bestrijkt de workshop stucen een dagdeel waarin je een aardig beeld kan krijgen of stukadoren iets voor je is.

Leren stucen

Als je eenmaal zeker weet dat professioneel leren stucen en stukadoor worden iets voor jou is, zal je moeten gaan bepalen wat voor jou de beste manier is om te leren stucen en daar te komen waar je wilt zijn. Je kan leren stukadoren via scholing en een erkend leerbedrijf. Maar het vak direct bij een stukadoorsbedrijf in de praktijk leren kan ook een optie zijn. In beide gevallen zal je starten als leerling stukadoor.

Hebben jullie altijd een stukadoor vacature open staan?

Nee, we zouden liegen als we zouden zeggen dat we altijd stukadoors vacatures open hebben staan. Wel zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent, dat wil leren stucen. Met de juiste instelling en hard werken kunnen wij je leren stukadoren. Benieuwd of wij bij elkaar passen? Bekijk de (mogelijke) onderstaande vacature(s), lees hem aandachtig door en reageer!

Momenteel geen openstaande stukadoor vacature? Maar je wilt toch heel graag bij ons werken? Stuur een open sollicitatie voorzien van motivatie en CV per mail naar info@wandgrimeurs.nl en wij komen z.s.m. bij je terug.

Vacatures

Posted
Leestijd: 4 minuten

Ervaren Spack-/Latex spuiter vacature

Ben jij een spontane man of vrouw van tussen de 20 en 35 jaar die verder wilt komen in het leven, maar misschien niet precies weet hoe. Je weet wat hard werken betekent en je bent daar niet vies [...]

Posted
Leestijd: 4 minuten

Ervaren Stukadoor vacature

Ben jij een spontane man of vrouw van tussen de 20 en 35 jaar die verder wilt komen in het leven, maar misschien niet precies weet hoe. Je weet wat hard werken betekent en je bent daar niet vies [...]

Posted
Leestijd: 4 minuten

Leerling stukadoor vacature

Ben jij een spontane jongen of meid van tussen de 20 en 35 jaar, die verder wilt komen in het leven, maar misschien niet precies weet hoe. Je weet wat hard werken betekent en je bent daar niet [...]