Communicatie is de sleutel tot succes!

Wij zijn gedreven om de beste te zijn. Wij leveren de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs. Naast hoge kwaliteit producten is de juiste communicatie en omgang met mensen essentieel. Dit kan enkel bewerkstelligd worden met plezier. Goed in je vel zitten, leuke werkzaamheden en de juiste mensen om je heen geeft energie en plezier. Plezier is authentiek en authenticiteit is voelbaar, niet maakbaar.

Dagelijks werken wij keihard om daar te komen waar we willen zijn. Wij bouwen samen aan ‘Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk’. Onze ambitie is om daarmee ambassadeurs voor het leven te werven. Lees hier wat een aantal van uw voorgangers van ons vindt.

review

Wie Nel&Jan

Wat Nieuwbouw hoekwoning

Waar Hoorn

“Ik werd al getriggerd bij het lezen van de naam Wandgrimeurs. Originele naam en een keurige website. Sven gebeld met wat vragen over de klus en direct een afspraak gemaakt. Kwaliteit en vakmanschap ten top toen we het resultaat zagen. In een woord geweldig!! Superstrak en mooi glad gestuced. Goed gedaan Wandgrimeurs :)”

review
Review

Wie Kim&Paul

Wat Vrijstaande nieuwbouwwoning

Waar Beverwijk

“Onze ervaring met “wandgrimeurs” was super positief. Het zijn harde werkers die heel netjes werk hebben afgeleverd. De communicatie ging soepel en snel. Ondanks kort dag hebben ze ook heel snel kunnen schakelen, waardoor wij nu een heel mooi strak huis hebben. Wij zijn helemaal tevreden.
Dank mannen!”

Wie Cathy&Rutger

Wat Renovatie tussenwoning

Waar Amersfoort

“De allereerste kennismaking is voor mij persoonlijk heel belangrijk. Het telefonische contact met Sven was zeer aangenaam. Hij was erg eerlijk en draaide niet om het verhaal heen. Hij legde keurig uit wat hij deed en wat voor resultaat je zou krijgen. In mijn geval waren er goedkopere offertes, maar puur op het fijne contact en de eerlijke antwoorden heb ik toch voor Sven gekozen. Hier heb ik absoluut geen spijt van gekregen” lees verder …

review

Meer ervaringen lezen? Kijk op onze feedbackcompany pagina!