Stukadoor Schagen

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Schagen en omgeving? Een stukadoor die topkwaliteit sausklaar stucwerk levert voor een eerlijke en transparante prijs? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als een vanzelfsprekendheid ziet? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Schagen! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene dwaling. Wij stellen alles in het werk om dit te voorkomen. Enkel zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines. En stucen blijft een ambacht wat handmatig gebeurd waarbij geen wand of plafond hetzelfde is.

stukadoor-schagen

Stukadoorsbedrijf in Schagen

Wij zijn een stukadoorsbedrijf o.a. werkend in Schagen en richten ons uitsluitend op de particuliere klant. Wandgrimeurs.nl is gespecialiseerd in totaalpakketten met stucwerk en latex verfspuitwerk en zelfs kitwerk om uw wanden en/of plafonds volledig strak en wit af te werken. Om u volledig te ontzorgen herbergen onze pakketvormen praktisch alle mogelijke werkzaamheden en zijn arbeidsloon en materialen standaard inbegrepen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Wij stucen nieuwbouwwoningen maar stucen en spuiten ook in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de vanuit de bouw opgeleverde behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend met gips, dit betreft de traditionele manier.

Nieuwbouw stucen in Schagen

Wij zijn zo nu en dan te gast in Schagen of omgeving. Onze focus ligt naast renovatiewoningen hoofdzakelijk op het stucen en spuiten van recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten in Schagen zijn bijvoorbeeld Nes Noord, Waterveld, ‘t Zand Noord en Plan Laan,

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In appartementen in Schagen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met bruine of groene houten vezelplaten op zolder. Deze spaanplaten zijn voor de doe-het-zelver lastig om goed af te werken en wit te schilderen. Ons Zolder spuiten pakket is speciaal samengesteld om deze bruine of groene platen professioneel af te werken met plamuur en acrylaatkit. Om vervolgens te worden voorzien van een witte primer en een dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect is zeer belangrijk om te zorgen dat het hout kan blijven ademen en vrij te waren van een rottingsproces.

Spackspuitwerk

In onze huidige tijd wordt een spackspuiter niet heel veel gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil tegenwoordig het liefst gladde wanden en plafonds. Toch blijft strak spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette wand- en plafondafwerking die wij nog steeds aanbieden. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuitwerk voeren wij hoofdzakelijk in opgeleverde nieuwbouwwoningen uit.

Latex spuiten

Latex spuiten is een onderdeel van onze totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verf spuitwerk inéén. Maar wij bieden het latex spuiten ook aan als een losse pakketvorm zonder het stucwerk. Het kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk zit overigens wel inbegrepen bij het Latex spuiten pakket. Het latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stuc- en pleisterwerk maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Schagen volledig op te frissen voordat u intrekt of voor een eventuele verkoop.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor Schagen en omgeving?

Stukadoor Schagen? Wij stucen en spuiten latex in heel Schagen en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Schagen, AlkmaarHeerhugowaard, Waarland, Callantsoog, ‘t Zand, ‘t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Kolhorn of Anna Paulowna? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!