Spackspuiten

Voor behangklare (nieuwbouw)wanden

  • Strak wit spackspuitwerk, fijne korrelstructuur
  • Inclusief anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas)
  • Inclusief afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren
  • Hele woning binnen 2 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts €12,95 p/m2 ex. Btw. zonder verrassingen achteraf

Spackspuiten van uw nieuwbouwwoning

Spackspuiten is de meest snelle en prijsgunstige oplossing voor behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning. Het is namelijk direct de eindlaag. De spacklaag, met een fijne korrelstructuur, wordt aangebracht met een spackspuitmachine. Hierdoor is uw woning snel klaar.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. Wij starten met de anti-scheurwerkzaamheden. Op alle scheurkritieke delen plaatsen wij wapeningsgaas en smeren deze af met een hechtpleister.


Stap 2. De woning wordt afgeplakt. Zo blijven de delen die niet gespoten moeten worden schoon.


Stap 3. De behangklare wanden worden behandeld met een laag spack. Wij spuiten de spack op de wand met behulp van een spackspuitmachine. Na het spuiten van de spack op de wand wordt deze direct weer glad getrokken met een spackmes, dit noemen we messen.


Stap 4. Na drogen van de meslaag lopen wij de wanden na op de laatste kleine oneffenheden. De wanden zijn nu klaar voor de eindlaag, de korrelstructuur.


Stap 5. Met de spackspuitmachine spuiten wij de fijne korrelstructuur egaal op de wanden. Dit is overigens dezelfde machine en dezelfde spack als waar we de meslaag mee spuiten enkel is de machine nu anders afgesteld.


Stap 6. We verwijderen al het afplakwerk en nemen dit netjes met ons mee. Uw wanden zijn nu klaar en de woning wordt bezemschoon aan u opgeleverd.

Uw nieuwbouwwoning laten spackspuiten?

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten spackspuiten? Neem dan contact met ons op. Als uw buren onze diensten eveneens afnemen bieden wij bovendien een aantrekkelijke burenkorting.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat