Spackspuiten

Spackspuitwerk voor behangklare (nieuwbouw)wanden

  • Strak wit spackspuitwerk, fijne korrelstructuur
  • Inclusief anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas)
  • Inclusief afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren
  • Hele woning binnen 2 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts €12,95 p/m2 ex. Btw. zonder verrassingen achteraf

Spackspuitwerk in uw nieuwbouwwoning

Spackspuiten is de meest snelle en prijsgunstige oplossing voor behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning. Het is namelijk direct de eindlaag. Het spackspuitwerk, met een fijne korrelstructuur, wordt machinaal aangebracht met een spackspuitmachine. Hierdoor is uw woning snel klaar. Een totale woning hebben wij binnen 2 dagen voorzien van fris, wit spackspuitwerk. Ook spackspuitwerk in renovatiewoningen komt voor. Vaak hebben de wanden en/of plafonds wel een iets andere behandeling nodig dan de wanden in opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. Wij starten met de anti-scheurwerkzaamheden. Op alle scheurkritieke delen plaatsen wij wapeningsgaas en smeren deze af met een hechtpleister.


Stap 2. De woning wordt afgeplakt. Zo blijven de delen die niet gespoten moeten worden schoon en vrij van spackspuitwerk.


Stap 3. De behangklare wanden worden behandeld met een laag spack. Wij spuiten de spack op de wand met behulp van een spackspuitmachine. Na het spuiten van de spack op de wand wordt deze direct weer glad getrokken met een spackmes, dit noemen we messen.


Stap 4. Na drogen van de meslaag lopen wij de wanden na op de laatste kleine oneffenheden. De wanden zijn nu klaar voor de eindlaag, de korrelstructuur.


Stap 5. Met de spackspuitmachine spuiten wij de fijne korrelstructuur egaal op de wanden. Dit is overigens dezelfde machine en dezelfde spack als waar we de meslaag mee spuiten enkel is de machine nu anders afgesteld.


Stap 6. We verwijderen al het afplakwerk en nemen dit netjes met ons mee. Uw wanden zijn nu klaar en de woning wordt bezemschoon aan u opgeleverd.

Uw nieuwbouwwoning laten spackspuiten?

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten spackspuiten? Kies voor ons Spackspuiten pakket. Dit pakket is speciaal samengesteld voor behangklare wanden in nieuwbouwwoningen! Wenst u spackspuitwerk in uw renovatiewoning? Neem dan contact met ons op. Wenst u gladde wanden en/of plafonds? Kijk dan bij ons Pleister&Verf pakket voor behangklare nieuwbouw wanden. Of bij het Stuc&Verf pakket voor plafonds in nieuwbouw of voor totale renovatiewoningen. En als u samen met uw buren onze diensten afneemt bieden we een aantrekkelijke burenkorting.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat