Pleister&Verf

Nieuwbouw stucen, speciaal voor behangklare wanden

  • Sausklaar dunpleisterwerk 0-2mm
  • Schrob- en dekkingsklasse 1 latex (RAL9016)
  • Inclusief anti-scheurwerkzaamheden (wapeningsgaas, kitwerk)
  • Inclusief afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren
  • Hele woning binnen 3 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts 22,- p/m2 ex. Btw zonder verrassingen achteraf

Nieuwbouw stucen en latex spuiten

Bij recent opgeleverde nieuwbouwwoningen zijn dikke stuclagen op uw nieuwbouw wanden overbodig. Een dunne pleisterlaag is voldoende om uw behangklare wanden volledig sausklaar te stucen. En nieuwbouw stucen met dunpleister scheelt enorm in de kosten ten opzichte van traditioneel stucwerk. Met het Pleister&Verf pakket spuiten wij uw wanden daarna af met een topkwaliteit primer en een hoogwaardige schrobklasse 1 latex. Ook uw plafond stucen? Kijk dan bij het Stuc&Verf pakket.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. Wij starten met het treffen van de eerste anti-scheurwerkzaamheden. Op alle scheurkritieke delen plaatsen wij wapeningsgaas en smeren deze af met een hechtpleister.


Stap 2. Alles wat niet gespoten of vies mag worden wordt afgeplakt. Op deze manier blijft alles netjes schoon.


Stap 3. De behangklare wanden stucen wij met 1 á 2 lagen dunpleister afhankelijk van het type ondergrond. Wij brengen de dunpleister aan op de wand met een airless dunpleisterpomp. Na het spuiten van de dunpleister wordt de wand direct weer glad getrokken met een spackmes, dit noemen we messen.


Stap 4. Na droging van de dunpleister worden de wanden licht opgeschuurd met een grote schuurmachine. Kleine oneffenheden die zijn ontstaan door het messen worden hierbij weggeschuurd.


Stap 5. Inwendige hoeken van het stucwerk worden gekit met een flexibele, overschilderbare acrylaatkit. Deze stap valt net zoals stap 1 onder de anti-scheurwerkzaamheden.


Stap 6. De witte voorstrijklaag, of primer, wordt airless gespoten. Deze laag heft de zuigende werking van de verse dunne pleisterlaag op en zorgt tevens voor een betere hechting.


Stap 7. Na droging van de voorstrijklaag lopen wij de wanden na op kleine oneffenheden. De wanden zijn nu klaar voor de eindlaag, de schrobvaste klasse 1 latex.


Stap 8. Met de airless verfspuitmachine spuiten wij de schrobvaste latex egaal op de wanden.


Stap 9. We verwijderen al het afplakwerk en nemen dit netjes met ons mee. Uw wanden en/of plafonds zijn nu klaar en de woning wordt bezemschoon aan u opgeleverd. Meer weten over onze werkwijze als geheel?

Uw nieuwbouw wanden laten stucen en latex spuiten?

Nieuwbouw stucen en sauzen in één voordelig pakket, uitgevoerd door échte stukadoors? Kies voor ons Pleister&Verf pakket. Dit pakket is speciaal samengesteld voor behangklare nieuwbouw wanden! U kunt dit pakket ook combineren met ons Stuc&Verf pakket voor plafonds. En als u samen met uw buren onze diensten afneemt bieden we een aantrekkelijke burenkorting.

vierkante-meters-berekenen-512

Snel m2 berekenen voor een offerte?

Snel het aantal vierkante meter berekenen? Wist u dat het heel simpel is om vanaf een plattegrond snel het aantal m2 van uw woning te berekenen? Voor de plafonds geldt eigenlijk het aantal m2 vloeroppervlak, dit berekend u door de lengte van de woning te vermenigvuldigen met de breedte. Tel voor het aantal m2 wand eerst alle lengtes van wanden (omtrek van de ruimtes) bij elkaar op. Vervolgens vermenigvuldigt u dit aantal eenmalig met de hoogte. Nu heeft u het aantal m2 wandoppervlak. Schenk in deze fase niet teveel aandacht aan factoren als ramen, deuren en/of trapgaten. De eerste offerte is meer een leidraad, geen examen.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes

Hè hè, even rust...

Op dit moment liggen wij op het strand! Vanaf 22 augustus starten wij weer fris en fruitig aan het 2e deel van 2022!

We hebben trouwens nog een klein gaatje voor uw project eind augustus of begin september!