Latex spuiten

Voor vers en bestaand stucwerk op wanden en plafonds.

  • Schrob- en dekkingsklasse 1 latex (RAL9016)
  • Inclusief nalopen stucwerk op kleine oneffenheden
  • Inclusief kitwerk, afplakken, materiaal, afval afvoeren en bezemschoon opleveren
  • Hele woning binnen 2 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts €9,95 p/m2 ex. Btw. zonder verrassingen achteraf

Latex spuiten van uw wanden en plafonds

Latex verfspuiten is dé manier om snel en efficiënt uw wanden en plafonds van een nieuwe frisse witte kleur te voorzien. Wij spuiten latex op verse, sausklare pleister- en stuclagen maar ook op bestaande wanden en plafonds. Zo kunt u uw woning weer opfrissen voor een eventuele verkoop of juist voordat u intrekt.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. We plakken alles in de woning af waar geen verf op mag komen.


Stap 2. De witte voorstrijklaag, ook wel primer genoemd, wordt airless gespoten. Deze laag heft de zuigende werking van een verse stuclaag op. Bij al gesausde wanden en plafonds zorgt de voorstrijklaag voor betere hechting en isolatie van licht vuile aanslag.


Stap 3. Na droging van de voorstrijklaag lopen wij de wanden na op de laatste kleine oneffenheden. De wanden zijn nu klaar voor de eindlaag, de schrobvaste klasse 1 latex.


Stap 4. Met de airless verfspuitmachine spuiten wij de schrobvaste latex egaal op de wanden.


Stap 5. We verwijderen al het afplakwerk en nemen dit netjes met ons mee. Uw wanden en plafonds zijn nu klaar en de woning wordt bezemschoon aan u opgeleverd.

Latex spuiten van uw wanden of plafonds?

Wilt u uw woning weer opfrissen, of nieuwe wanden en plafonds strak laten spuiten? Neem dan contact met ons op. Het latex spuiten is ook onderdeel van onze Pleister&Verf en Stuc&Verf pakketten. En als u samen met uw buren onze diensten afneemt bieden we een aantrekkelijke burenkorting.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

stukadoor offertes
Open chat