Zolder spuiten

Speciaal voor groene of bruine vezelplaten in nieuwbouw

  • Dampdoorlatende en schrobklasse 1 latex (RAL9016)
  • Inclusief plamuren en kitten van gaatjes, naden en kieren
  • Inclusief afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren
  • Hele zolder binnen 2 dagen klaar!
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Slechts €19,95 p/m2 ex. Btw. zonder verrassingen achteraf

Nieuwbouw zolder laten spuiten

Bij veel nieuwbouwwoningen worden de schuine kanten op de zolders opgeleverd met onbehandelde groene of bruine dakplaten, ook wel spaanplaten genoemd. Deze samengeperste houtvezelplaten zijn slecht te rollen en dienen te worden afgewerkt met een dampdoorlatende latex. Zonder deze speciale latex zal het hout na verloop van tijd gaan rotten omdat de platen niet kunnen ademen.

Wat doen wij precies?

(Iets te veel leeswerk? Bekijk ons versnelde filmpje van de werkzaamheden onderaan de pagina)

De Stappen

Stap 1. We plamuren en kitten de gaatjes, naden en kieren.


Stap 2. Alles waar geen verf op mag komen op de zolder wordt afgeplakt.


Stap 3. De dampdoorlatende voorstrijklaag (primer) wordt gespoten met een airless verfspuitmachine. Deze laag heft de zuigende werking van de platen op en zorgt tevens voor een betere hechting van de eindlaag.


Stap 4. Met de airless verfspuitmachine spuiten wij de dampdoorlatende en schrobvaste latex egaal op de op de schuine dakplaten.


Stap 5. Al het afplakwerk wordt verwijderd en nemen wij netjes met ons mee. Uw dakplaten op zolder zijn nu klaar en de zolder zal bezemschoon aan u worden opgeleverd.

Uw zolder laten spuiten?

Wilt u uw zolder laten spuiten? Neem dan contact met ons op. U kunt dit pakket ook combineren met onze Pleister&Verf en Stuc&Verf pakketten. Als uw buren onze diensten eveneens afnemen bieden wij bovendien een aantrekkelijke burenkorting.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

Bereken uw offerte
Open chat
Powered by