Stukadoor Hoofddorp

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Hoofddorp en omgeving? Een stukadoor die topkwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En goed en duidelijk communiceren als vanzelfsprekend acht? Die heeft u nu gevonden, wij werken graag in Hoofddorp en omstreken! Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust. Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Dit zullen wij niet laten gebeuren. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines.

stukadoor hoofddorp

Stukadoorsbedrijf in Hoofddorp

Wandgrimeurs.nl is een o.a. in Hoofddorp werkend stukadoorsbedrijf gericht op de particuliere klant. Wij zijn gespecialiseerd in totaalpakketten met stuc-, kit- en latex verfspuitwerk in één overzichtelijk pakket om zo onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van het stucwerk en het schilderwerk. Wij nemen zelfs ons afval mee! Wij stucen nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de behangklare wanden met dunpleister en de plafonds met traditioneel stucwerk van gips. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Hoofddorp

Wij werken met enige regelmaat in Hoofddorp en voornamelijk in pas opgeleverde nieuwbouw huizen. Bekende nieuwbouw in Hoofddorp zijn voor ons bijvoorbeeld projecten als het Gemaalhuis, Sterkenburg, Zuiderhoeven en Hyde park. Maar wij zijn vooral vaak te gast in het Tudorpark.

Nieuwbouw zolder spuiten

In appartementen in Hoofddorp komt dit niet, voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Bij het Tudorpark in Hoofddorp worden deze platen, op de enorm hoge zolders, overigens in de meeste gevallen al wit opgeleverd. Toch is dit niet in elke nieuwbouwwoning het geval. De groene of bruine spaanplaten van hout zijn voor de doe-het-zelver lastig af te werken en te witten. Met ons speciaal samengestelde zolder spuiten pakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Het is belangrijk dat de latex dampdoorlatend is om het hout te laten ademen en te beschermen tegen houtrot.

Spackspuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds minder naar spackspuiters gezocht. De meeste mensen willen in onze huidige tijd geen structuur meer maar kiezen voor gladde wanden en plafonds. Desondanks blijft mooi spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een nette wand- en plafondafwerking. Het grote voordeel van spackspuitwerk is dat het een snelle en relatief goedkope oplossing voor de afwerking betreft. Ook voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Wij spackspuiten hoofdzakelijk op behangklare wanden in onlangs opgeleverde nieuwbouw.

Airless latex spuiten

Naast onze totaalpakketten met stuc- en latex spuitwerk bieden wij het airless latex spuiten ook als een losse pakketvorm aan. Het latex spuiten pakket is geschikt voor vers sausklaar stucwerk maar ook voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Hoofddorp weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop of juist voordat u wilt intrekken in een nieuwe woning.

Benieuwd naar onze pakketvormen en wat wij mogelijk voor elkaar kunnen betekenen?

Stukadoor Hoofddorp en omgeving?

Stukadoor Hoofddorp? Wij stucen en spuiten latex in heel Hoofddorp en omgeving. Dus zoekt u een stukadoor in Hoofddorp, Haarlem, Badhoevedorp, Zwaanshoek, Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Cruquius, Hillegom of Lisse? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!