Stukadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam? Wij zijn een goede en betrouwbare stukadoor in Amsterdam en omgeving! Naast onze hoge kwaliteit sausklaar stucwerk brengen wij eveneens een stukje gezelligheid mee. Plezier tijdens onze werkzaamheden is enorm belangrijk. Zonder plezier geen kwaliteit!

De kwaliteit op uw wanden en/of plafonds maar net zo goed kwaliteit in al onze communicatie uitingen. Van de informatie op de website, onze non-verbale communicatie als kleding en bussen tot aan de verbale communicatie op uw project.

En onze prijzen? Die zijn transparant en altijd eerlijk. Een goede balans in het leven is essentieel om iedereen tevreden te houden. Het mes moet continu aan twee kanten blijven snijden.

stukadoor-amsterdam
het-beste-merk

Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk?

Ons totale team werkt dagelijks keihard om dat te leveren wat mensen bij ons besteld hebben, super strakke wanden en/of plafonds met de beste mogelijke communicatie. Wij spelen om te winnen! Met Wandgrimeurs.nl als uw stukadoor in Amsterdam kiest u voor een zorgeloze totaaloplossing voor gladde witte wanden en plafonds. Helpt u ons bouwen aan ‘Het beste merk in stuc- en latex spuitwerk’?

Uw nieuwbouw laten stucen en latex spuiten zonder gedoe?

Stukadoorsbedrijf in Amsterdam

Wandgrimeurs.nl is een in Amsterdam werkend stukadoorsbedrijf en uitsluitend gericht op particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in gladde en witte wanden en plafonds. Wij werken het Glad&Wit pakket met daarin al de mogelijke werkzaamheden om uw wanden en/of plafonds volledig strak en wit af te werken zoals het stuc-, kit- en airless latex spuitwerk. Om u volledig te ontzorgen zijn praktisch alle mogelijke werkzaamheden zoals afplakken en materialen standaard inbegrepen. Wij nemen zelfs ons afval mee! Wij zijn het meest te vinden in opgeleverde nieuwbouw maar wij voeren onze werkzaamheden ook nog steeds uit in renovatiewoningen. In beide type woningen stucen en spuiten wij latex op wanden en plafonds. Behangklare wanden in nieuwbouwwoningen stucen wij met dunpleister en de plafonds stucen wij traditioneel met gips. In renovatiewoningen stucen wij louter op de traditionele manier met gips. Dunpleister is niet geschikt voor op bestaande wanden enkel voor behangklare nieuwbouw wanden.

Vertrouwde gezichten als stukadoors

Over het algemeen laat u niet zomaar vreemde mensen in uw veilige privé omgeving zoals uw woning, volkomen logisch. Heel soms ontkomen we er echter niet aan. Wanneer er werkzaamheden dienen te gebeuren die u liever niet zelf doet bijvoorbeeld. Denk aan uw wanden en/of plafonds die aan een verse pleisterlaag toe zijn. Daarbij is het inschakelen van een goede stukadoor een must. En ondanks dat u deze stukadoor misschien niet persoonlijk kent voelt het wel fijn om een geschikte kandidaat in huis te halen die bij voorbaat al uitvoerig gescreend is door het stukadoorsbedrijf. Al onze stukadoors worden vooraf netjes online voorgesteld zodat u weet wie er bij u te gast komt. Tevens spreken wij allemaal normaal Nederlands (op enkele Volendammers na overigens) zodat u geen handen en voeten nodig heeft tijdens het communiceren en eventuele misverstanden tijdig worden voorkomen. Benieuwd wie wij zijn?

Nieuwbouw stucen in Amsterdam

Wij werken relatief vaak in Amsterdam en zien ‘Groot Amsterdam’ zelfs als onze thuisbasis. Hoofdzakelijk stucen wij in Amsterdam en omgeving in recent opgeleverde nieuwbouwwoningen. Bekende werkplekken in Amsterdam zijn eindeloos voor ons. Voorbeelden zijn nieuwbouw projecten op of in IJburg, Houthavens, Amsterdam-Noord, West en Zuid, Oostelijk Havengebied, Bos en Lommer, Diemen. Met nieuwbouwprojecten als Centrumeiland, Cruquiuswerf, de Voortuinen, Amstelkwartier,  Noorderkwartier, Overhoeks, Buiksloterham, Elzenhagen

Zolderplaten nieuwbouw spuiten

In Amsterdamse appartementen komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De nieuwbouwwoningen worden vaak opgeleverd met groene of bruine dakplaten op zolder. Deze spaanplaten zijn voor de doe-het-zelver moeilijk af te werken en wit te schilderen. Met ons speciale zolder spuiten pakket werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens voorzien wij de platen van de primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Vooral het dampdoorlatende aspect is zeer belangrijk tegen mogelijk rottend hout in de toekomst.

Spackspuitwerk

In onze huidige tijd wordt een spackspuiter niet heel veel gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil tegenwoordig het liefst een gladde wandafwerking. Toch blijft strak spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette wand- en plafondafwerking. Momenteel voeren wij echter geen spackspuit werkzaamheden uit. Het is een duidelijke strategische keuze om ons enkel te richten op ‘gladde witte wanden en plafonds’, hetgeen wat de massa wenst. In de nabije toekomst zou het daarentegen kunnen voorkomen dat wij ons ‘spackspuitwerk’ totaalpakket weer tot uitvoer gaan brengen. Ook voor spackspuitwerk voerden wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. In Amsterdam en diverse andere steden voorzagen wij hoofdzakelijk opgeleverde nieuwbouwwoningen van spackspuitwerk.

Latex spuiten

Zoals eerder aangegeven is ons specialisme het uitvoeren van een totaaloplossing voor wanden en plafonds met betrekking tot het stuc- en schilderwerk. Na het stucen van wanden en plafonds voorzien deze oppervlakken ook direct van latex spuitwerk. Latex spuiten is geschikt voor vers sausklaar stucwerk maar ook voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Amsterdam weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop. Er is namelijk geen snellere en efficiëntere manier om uw woning weer volledig wit te verkrijgen dan het verspuiten van latex. Door de krachtige verfspuitmachines van tegenwoordig kan uw totale woning zelfs al binnen één dag. Hier kan geen roller tegenop!

Uw nieuwbouw stucen en latex spuiten binnen één week?

Stukadoor Amsterdam en omgeving?

Stukadoor Amsterdam? Het sausklaar stucen en airless spuiten van latex voeren wij uit in alle stadsdelen van Amsterdam dus ook in Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuid. Zelfs in Amsterdam-Zuidoost kunt u ons vinden. Tevens zijn wij werkzaam in steden in de hele omgeving van Amsterdam.

Dus zoekt u een goedkope stukadoor in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Diemen, Weesp, Uithoorn, Haarlem, Zaandam, Zaanstad, HoofddorpPurmerend, Osdorp. Of woont u in Tuindorp, Landsmeer, Oostzaan, Ilpendam, Halfweg, Spaarndam, Durgerdam, Uitdam, Schellingwoude of Zunderdorp? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!