Glad&Wit?

Dit is exact hoe wij uw nieuwbouwwoning opleveren. Glad en wit is ons specialisme. Dit is tevens ook het enige wat wij doen. Saai? Misschien, maar je kan niet overal specialist in zijn. 

Strategie is kiezen en wij kiezen bewust voor één topklasse product. Daarom leveren wij uitsluitend kant-en-klare, glad gestucte en wit latex gespoten wanden en plafonds in nieuwbouwwoningen van ouderwets Oer-Hollandse kwaliteit. En dat voor één vast en eerlijk tarief.

glad-en-wit
9,8 stukadoorsbedrijf review
feedbackcompany

Klantervaring huizenhoog op 1

Bij ons staat de klantervaring huizenhoog bovenaan. Hoe we dat doen? Simpel! U wenst loeistrakke gladde wanden en/of plafonds voor een eerlijke prijs met de snelste en best mogelijke communicatie. Maar bovenal wilt u geen gedoe, u wilt ontzorgt worden! Mogen wij u helpen?

Gladde witte wanden en plafonds

Terug naar het product. Wij produceren dus uitsluitend gladde en witte wanden en/of plafonds in nieuwbouwwoningen. Maar maken jullie dan geen onderscheidt tussen wanden en plafonds?

Aan de voorzijde niet, dit is de kant die u ziet. Wij houden het graag eenvoudig. In essentie zijn er voor mensen namelijk maar twee zaken echt belangrijk. 1. Wat is het resultaat? En 2. Wat kost het?

Aan de achterzijde is er wel degelijk verschil, dit is de kant die wij zien. Maar dan hebben we het voornamelijk over de voorbereidende werkzaamheden om wanden en plafonds geschikt te maken voor we kunnen stucen met dunpleister. Plafonds hebben bijvoorbeeld een iets andere voorbehandeling nodig dan wanden.

Benieuwd hoe wij wanden en plafonds afwerken met ons Glad&Wit pakket? Bekijk het versnelde filmpje en oordeel zelf!

Groene of bruine zolderplaten

Ook de groene of bruine dakplaten op zolder werken wij af met ons Glad&Wit pakket. Al worden deze platen niet voorzien van dunpleister maar spuitklaar gemaakt door een combinatie van een soort plamuur en acrylaatkit. Na het aanbrengen van het ademende verfsysteem is het één glad en wit geheel net als de wanden en plafonds in de rest van de woning. 

Wilt u het exact weten hoe wij elk oppervlak van begin tot eind behandelen? Super, we leggen het graag uit en geven een diepere inkijk in ons blog ‘Wat is Glad&Wit?’.

Glad&Wit

glad-en-wit

Binnen 5 dagen uw nieuwbouwwoning laten stucen en latex spuiten?

Jazeker! Dankzij onze unieke werkwijze, uitgevoerd door echte specialisten is 5 werkdagen de norm geworden. Indien u enkel uw wanden laat afwerken kan het in uitzonderlijke gevallen zelfs in 3 dagen. Benieuwd hoe wij te werk gaan en razendsnel  nieuwbouwwoningen stucen en latex spuiten? Bekijk het versnelde filmpje en oordeel zelf!

Nog geen opleverdatum? Help!

Geen punt, wij zijn niet anders gewend. Als nieuwbouwspecialisten hakken wij dagelijks met dit bijltje. Nieuwsgierig hoe wij omgaan met al deze onzekerheid qua planning? Dat snappen we heel goed. Lees ons blog ‘Planning stress bij nieuwbouw‘ en laat u geruststellen.

100% achteraf betalen!

Echt waar! Wie weet bent u helemaal niet tevreden met onze dienstverlening (al achten we deze kans zeer klein maar dat terzijde). Pas nadat wij de werkzaamheden volledig hebben afgerond heeft u een totaalbeeld van ons bedrijf als geheel. Nadat we onze telefonische nabespreking hebben afgerond is hèt moment aangebroken. U mag de factuur voldoen. Dit kan overigens supersnel via iDEAL of door het scannen van de QR-code op de factuur.