Waar het stucwerk niet af is zonder verflaag is een betegelde badkamer dit niet zonder mooie met kit afgewerkte hoeken. Denkt u eens in dat wanneer u staat te douchen het water langzaam wegloopt in de hoeken. Na enkele weken heeft dit water bijna elk vertrek in de woning bereikt met alle gevolgen van dien. Goede (schimmelbestendige) siliconenkit is dus noodzakelijk om het vocht tegen te houden, maat geeft ook een mooie en professionele afwerking.

Zijn er verschillende kleuren kit?

Die zijn er zeker. Diverse soorten en kleuren tegels vragen om diverse kleuren kit. De kitter heeft alle gangbare kleuren in voorraad en zal in overleg met u de keuze voor de juiste kleur maken. Heeft u meerdere kleurtinten in uw badkamer? Ook dit is geen enkel probleem. In dat geval kan er voor meerdere kleuren kit gekozen worden.

Wat kost het kitwerk?

Dit is lastig te zeggen en is voor elk project verschillend. Een badkamer met vier muren en een vloer is goedkoper dan een badkamer met extra wanden, hoeken en nisjes. Maar een toilet is weer goedkoper dan een simpele badkamer. De strekkende meterprijs bedraagt gemiddeld €4,99 exclusief BTW, maar u zult begrijpen dat de kitter niet voor enkele meters bij u langskomt. Er geldt daarom een starttarief van €100,-. Over het algemeen zal een badkamer tussen de €149,99 en €199,99 kosten. Een toilet tussen de €69,99 en €99,99-.

Wilt u zeker weten wat de kosten voor uw project zullen bedragen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem voor nadere informatie contact met ons op.

Zelf kitten?

Dit raden wij ten strengste af. Kitten is namelijk een zeer specialistisch en belangrijk werk. De meeste professionele kitters hebben er jaren over gedaan om dit goed onder de knie te krijgen. Naast het feit dat u het optisch niet zo strak zult krijgen, is de kans op kieren en gleuven en dus waterschade zeer groot. Het zou erg zonde zijn wanneer het project in de laatste fase wordt afgewerkt met niet deugend kitwerk.

Zeker weten wat uw project zou gaan kosten? Vraag een GRATIS offerte aan.