Leestijd: 4 minuten

Gezocht! Ben jij deze stukadoor in spé?

Jonge spontane jongen of meid van tussen de 20 en 35 jaar, die verder wilt komen in het leven, maar misschien niet precies weet hoe. Je weet wat hard werken betekent en je bent daar niet vies van.

Wie is Wandgrimeurs.nl?

Wij zijn een stukadoorsbedrijf gericht op particulieren, wat zich gespecialiseerd heeft in stuc-, kit- en latex verfspuitwerk in één pakketvorm. Hiermee ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van stucen en schilderen van wanden en plafonds.

stucadoor-vacature

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent ondernemend, proactief en oplossingsgericht
  • Je hebt pit en een goede motoriek
  • Je communiceert en luistert goed
  • Je leert liever in de praktijk dan uit een boek
  • Je bent in het bezit van een goede dosis humor, staat stevig in je schoenen en je bent een tikkeltje eigenwijs
  • Vroeg opstaan is voor jou geen enkel probleem!
  • Je woont in of in de omgeving van Volendam of bezit een rijbewijs B

In de ideale wereld ben jij nu al stukadoor of latexspuiter of heb jij al enige ervaring binnen het stukadoors vak. Dit is echter geen vereiste. Misschien kom je uit een heel ander beroep en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of je komt net van school af en je bent klaar om je carrière te starten. Het belangrijkste is dat je echt wilt en de gewenste eigenschappen bezit, dan leren wij je het vak graag.

Wij bieden jou

Leuke collega’s en een inspirerende werkomgeving op constant andere plekken in de randstad. Je krijgt een plekje in ‘onze rijdende trein’. Een plek om door te groeien naar de persoon die je wilt en kunt zijn. Een plek die jou op den duur misschien wel recht geeft om echt onderdeel van het bedrijf te worden. Wij geloven namelijk dat iets delen, zorgt voor vermenigvuldigen.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en worden veelal gecombineerd machinaal en handmatig verricht. De kerntaken zijn: traditioneel stucen (met gips), dunpleisteren, latex spuiten, schuren, kitten, afplakken en schoonmaken/opruimen.

Wat zijn je werktijden?

We hebben geen vaste werktijden, die kunnen per project verschillend zijn. In de regel vertrekken we tussen 05.00 en 06.00 uur. Vervolgens zijn we weer thuis tussen 14.00 en 15.00. Toch kan het voorkomen dat we pas na 16.00 uur thuis zijn. Maar ook vóór 13.00 uur thuiskomen komt voor.

Wat ga je verdienen?

Goede vraag waar niet een eenduidig antwoord op te geven is. Het salaris is helemaal afhankelijk van je inzet en je werkervaring. Heb je totaal geen ervaring start je salaris logischerwijs op het minimumloon. Door hard te werken en snel te leren zou je salaris snel kunnen groeien. Wij betalen je graag goed, maar je moet het wel waard zijn en het echt verdienen. In loondienst of op ZZP basis zijn beide bespreekbaar.

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en maak jij graag deel uit van ons team? Mail je motivatie en CV naar info@wandgrimeurs.nl

Open chat