Stukadoor Almere

Zoekt u een goede en betrouwbare stukadoor in Almere en de omgeving? Een stukadoor Almere die topkwaliteit sausklaar stucwerk levert tegen eerlijke, transparante prijzen? Een stukadoor die netjes, snel en schoon werkt? En duidelijk Nederlands communiceren tot zijn kerntaken rekent? Die heeft u nu gevonden, wij zijn graag bij u te gast in Almere! Wie zijn wij?

Nee, even zonder gekheid. Dit klinkt misschien als een ongeloofwaardige lofzang maar is wel degelijk op de waarheid berust (en op de ervaringen van uw voorgangers). Wij als Wandgrimeurs.nl vinden al deze punten stuk voor stuk even belangrijk en doen er alles aan om dit te waarborgen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf namelijk zo goed als ons laatst uitgevoerde project. Wij kunnen 100x iets goed doen maar zullen altijd afgerekend worden op die eventuele ene fout. Dit zullen wij niet laten gebeuren. Al zijn wij natuurlijk ook maar mensen en geen machines.

stukadoor-almere

Stukadoorsbedrijf in Almere

Wij zijn een stukadoorsbedrijf dat o.a. in Almere werkt bij de particuliere klant. Onze kracht is het volledig ontzorgen van onze klanten op het gebied van het stuc- en schilderwerk van wanden en/of plafonds. Wij zijn gespecialiseerd in totaalpakketten met daarin standaard het stuc-, kit-, en latex verfspuitwerk inclusief het arbeidsloon en alle gebruikte materialen inbegrepen. Wij nemen zelfs ons afval mee en leveren uw woning altijd bezemschoon op! Wij stucen in nieuwbouwwoningen maar wij voeren onze werkzaamheden ook uit in renovatiewoningen. En stucen en spuiten latex op wanden en plafonds. In nieuwbouwwoningen stucen wij de plafonds traditioneel met gips en de al behangklaar opgeleverde wanden met dunpleister. In renovatiewoningen stucen wij uitsluitend op de traditionele manier met gips.

Nieuwbouw stucen in Almere

Wij werken met enige regelmaat in Almere en omgeving. Het leuke van Almere en omgeving is dat er relatief vrij veel vrije kavels verkocht worden waardoor er een hoop diversiteit aan nieuwe bebouwing ontstaat. Tevens zien wij dit als een thuisbasis aangezien het aan de overkant van het water ligt en dus dichtbij Volendam is. U vindt ons het vaakst in onlangs opgeleverde nieuwbouwwoningen. Voor ons bekende nieuwbouwprojecten zijn bijvoorbeeld Olympiakwartier, Homeruskwartier, de Wierden en Oosterwold enz.

Bruine zolderplaten nieuwbouw

In appartementen in Almere komt dit niet voor maar bij veel eengezinswoningen wel. De meeste nieuwbouwwoningen worden namelijk opgeleverd met groene of bruine spaanplaten op zolder. Deze houten dakplaten zijn voor de doe-het-zelver lastig wit te schilderen. Met ons speciale samengestelde Glad&Wit pakket voor zolder spuiten werken wij de kieren en gaatjes van uw zolderplaten professioneel af met plamuur en acrylaatkit. Vervolgens verven wij de spaanplaten met een witte ademende primer en spuiten deze af met een dampdoorlatende latex. Het is belangrijk dat de latex dampdoorlatend is om het hout te laten ademen en te beschermen tegen houtrot.

Spackspuitwerk

In onze huidige tijd wordt er niet extreem veel naar spackspuiters gezocht. Het overgrote deel van de mensen wil tegenwoordig het liefst gladde wanden en plafonds. Toch blijft strak wit spackspuitwerk met een fijne korrelstructuur ook een zeer nette maar vooral een snelle en goedkope plafond- en wandafwerking. Voor spackspuitwerk hebben wij een totaalpakket met afplakken en materiaal inbegrepen. Spackspuiten voeren wij hoofdzakelijk uit op behangklare wanden in pas opgeleverde nieuwbouw in Almere.

Latex spuiten

Ondanks dat onze hoofdwerkzaamheden bestaan uit het verrichten van stuc- en schilderwerk als totaalpakket, bieden wij latexspuiten ook als losse pakketvorm aan. Het airless latex spuiten is geschikt als eindafwerking na het sausklaar stucen maar is ook geschikt voor bestaande wanden en plafonds. Bijvoorbeeld om uw woning in Almere weer volledig op te frissen voor een eventuele verkoop.

Uw nieuwbouwwoning binnen één week laten stucen en latex spuiten?

Stukadoor Almere en omgeving?

Stukadoor Almere? Wij stucen en spuiten latex in alle stadsdelen van Almere dus ook in Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Duin, Pampus en Strand. Tevens zijn wij werkzaam in de hele omgeving van Almere. Dus zoekt u een goedkope stukadoor in Almere, Amsterdam,  Lelystad, Muiden of Zeewolde? Zoek niet verder en vraag direct online een stukadoor offerte aan of neem contact met ons op!