Sommige woningen kunnen niet zonder gipsen sierlijsten. Denk aan een 18e eeuws grachtenpand. Dit zijn vaak mooie sierlijke lijsten waar uren, dan wel niet dagen, aan gewerkt is met paleermesjes en kleine kwastjes. Woont u nu niet in een 18e eeuws grachtenpand, dan kunt u ook gewoon kiezen voor een vlakke, platte sierlijst. De lijsten zorgen voor een net iets luxere uitstraling van uw woning en hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Wij maken al lijsten vanaf €9,99- exclusief BTW per strekkende meter.

Hoe gaat het in z’n werk?

Tegenwoordig worden de meeste lijsten machinaal en pre-fab geleverd en, nadat het gestucte plafond droog, is op het plafond gelijmd. Toch komen met de hand vervaardigde sierlijsten ook nog steeds voor. In dat geval zal na het uitmeten van het plafond een ‘stucstop’ geplaatst worden waarna deze met de hand wordt vol gezet met gips en verder kan worden afgewerkt.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de kostenvoor uw project? Mail ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, wij zijn u graag van dienst.

Zeker weten wat uw project zou gaan kosten? Vraag een GRATIS offerte aan.