Welkom bij wandgrimeurs.nl, leuk dat u ons gevonden hebt. Op dit moment zit u misschien wel net voor of middenin de fase van uw verbouwing en bent u op zoek naar een specialist die uw wanden, plafonds en/of vloeren (weer) mooi en strak kan maken. Wij kunnen u daarbij helpen. U bent inmiddels vast benieuwd wie wij zijn, wat we doen en wat we voor u kunnen betekenen.

Wie of wat is wandgrimeurs.nl?

Wandgrimeurs.nl is hét afbouwbedrijf van Nederland dat primair gericht is op de particuliere klant. Wij zijn een jong en specialistisch bedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit, betrouwbare service en een landelijke dekking. Heeft u echter een bedrijf en heeft u behoefte aan een specialist die bijvoorbeeld uw bedrijfsruimte onder handen neemt, dan zijn wij er ook voor u. In dit geval bestempelen wij u als een particuliere klant.

Wat doen we?

De naam is een samenvoeging van twee bestaande woorden namelijk ‘wand’ en ‘grimeurs’. ‘Wand’ spreekt voor zich en een grimeur is iemand die kapsels, make-up en grime bij acteurs en dansers verzorgt; een soort kunstenaar. Vrij vertaald zou wandgrimeurs dus wandkunstenaars betekenen. Uiteraard behandelen wij naast wanden ook vloeren en plafonds.
Wij zijn een afbouwbedrijf en richten ons logischerwijs op de afbouwfase van een woning, pand of bedrijfsruimte. Dit doen wij door het aanbieden van diverse soorten stuc-, spuit- en tegelwerk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dit is zeer uiteenlopend door ons ruime aanbod en nog steeds groeiende aantal verschillende werkzaamheden. Wij leveren losse werkzaamheden zoals een woonkamer stucen, uw plafonds verf- of spackspuiten maar ook het betegelen van uw badkamer en/of woonkamervloer. In principe kunnen wij de totale (natte) afbouw voor u uit handen nemen.

Wenst u advies of een totale offerte? Laat het ons weten via

P.S. Om u zo duidelijk mogelijk te kunnen adviseren zijn wij gebaat met zo veel mogelijk informatie over uw wensen. Stuur dus vooral foto’s, tekeningen of andere voorbeelden mee. Het spreekwoord luidt niet voor niks: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”. Tot snel!