Gefeliciteerd, u bent de trotse eigenaar van een nieuwbouw woning. Nadat u hier waarschijnlijk maanden, zo niet jaren, naar hebt toegeleefd is het nu eindelijk zover; u hebt de sleutel.

Nu begint het echter pas. Want waar kiest u voor? Glad gestucte wanden en plafonds of een sierpleister met structuur? Tegelvloer, gietvloer of misschien wel een houten vloer. Wat gaat u zelf doen en wat besteedt u uit? En niet geheel onbelangrijk wat zijn de kosten? U wilt natuurlijk wel de hoogste kwaliteit voor het minste geld. Mogen wij u daarbij helpen?

Wandgrimeurs.nl ontzorgt u in deze drukke tijd. Wij geven u het beste advies dat past bij uw wensen en binnen uw budget. Wij voeren alle werkzaamheden vakkundig, snel en netjes uit, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe woning.

Bekijk snel onze speciaal geselecteerde nieuwbouw pakketten, vraag een offerte aan of bel voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Gladde en super strakke wanden met het Stuc&Tex wandpakket.

Over het algemeen heerst bij mensen het idee dat glad gestucte wanden erg prijzig zijn, de prijzen variëren van €15,- tot soms wel €35,- per vierkante meter. Bij oude huizen klopt dit ook wel, maar niet bij wanden van nieuwbouw woningen.

Nieuwbouw woningen worden over het algemeen ‘behangklaar’ opgeleverd. Om deze wanden ‘sausklaar’ te krijgen is een dikke stuclaag overbodig. Het is voldoende om deze wanden met twee lagen dunpleister voor te bewerken en daarna licht op te schuren. Dit is een stuk minder zwaar en tijdrovender dan het aanbrengen van een dikke stuclaag van gips. Het verschil zit hem dus vooral in de arbeidsuren. Kiest u voor het Stuc&Tex wandpakket dan worden uw wanden na de pleisterlaag afgespoten met 2 lagen latex (vandaar Tex). Afhankelijk van het te behandelen aantal vierkante meters gebeurt dit al vanaf de totaalprijs van €14,95 per vierkante meter exclusief BTW.

Bent u benieuwd wat voor uw woning de kosten zal zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons, wij helpen u graag verder.

Stuc&Tex wandpakket:

 • Sausklare wanden d.m.v. 2 lagen dunpleister waarna opgeschuurd
 • 2 lagen schrobvaste latex (Brander Wand&Plafond ral9016)
 • Inclusief afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren
 • Binnen 3 dagen klaar!
 • Vanaf €14,95 p/m2 exclusief BTW

Glad gestucte, witte plafonds met het Stuc&Tex plafondpakket

Uw nieuwbouw woning wordt in de meeste gevallen opgeleverd met een wit korrellig spack plafond. Dit is een simpele en snelle methode voor de afwerking van uw plafonds. Het komt echter regelmatig voor dat mensen deze plafonds ook net zo glad en strak willen hebben als de wanden. Natuurlijk is dit geen enkel probleem en met het Stuc&Tex plafondpakket wordt uw vers glad gestucte plafond tevens afgespoten met 2 lagen latex. Wij realiseren dit al vanaf €22,95 per vierkante meter exclusief BTW. De daadwerkelijk overeen te komen prijs is afhankelijk van het aantal te stucen vierkante meters en de moeilijkheidsgraad.

Zeker weten wat het voor u zou gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons, wij staan u graag te woord.

Stuc&Tex plafondpakket:

 • Sausklaar (klasse 1) stucwerk 2-5mm
 • Strak plafond, geen naden meer zichtbaar
 • 2 lagen schrobvaste latex (Brander Wand&Plafond ral9016)
 • Inclusief afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren
 • Vanaf €22,95 p/m2 exclusief BTW

Spack spuiten, de snelste en goedkoopste oplossing voor uw wanden.

De veruit goedkoopste en tevens snelste oplossing voor het afwerken van uw wanden is het spackspuiten. In de meeste situaties kan dit al binnen één dag. Uw wanden zullen er dan hetzelfde uit gaan zien als de meeste, vanuit de bouw opgeleverde, plafonds. In tegenstelling tot de uit de bouw opgeleverde plafonds, kunt u zelf kiezen voor een groffe of een fijne korrel en zal het resultaat er vaak netter en strakker uitzien, omdat er simpelweg meer aandacht aan wordt besteedt. Deze vorm van wandafwerking is tevens de eindafwerking en wordt al uitgevoerd vanaf €8,95 per vierkante meter exclusief BTW, maar inclusief materiaal en afplakken.

Nieuwsgierig naar wat het uw zal kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons, wij adviseren u graag.

Spack wandpakket:

 • Strak spackspuitwerk (Brander Crystal ral9016)
 • Fijne korrel structuur
 • Inclusief afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren
 • Binnen 2 dagen klaar!
 • Vanaf €8,95 p/m2 exclusief BTW

Tegelvloer pakket, vlakke en strakke kwaliteit op elke ondergrond

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal dat elke nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met vloerverwarming. Extra belangrijk dat uw ‘vloerbedekking’ de warmte goed geleidt om het uiterste rendement te behalen. Dan kunt u het beste voor tegels kiezen, niks geleidt de warmte namelijk beter dan tegels. Een vloer goed strak en vlak betegelen is echter een vak apart en lukt enkel met het juiste inzicht, ervaring en het beste materiaal. Wij nemen dit graag uit handen en zorgen dat uw vloer er snel en vakkundig in ligt. Per vierkante meter betaald u bij ons maar €44,95 exclusief BTW. Dit is inclusief kitwerk en legmateriaal zoals lijm, voeg, nivelleersysteem en eventuele hoekstrips.

Zeker weten wat het voor u zou gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons, wij staan u graag te woord.

Tegelvloer pakket:

 • Altijd strak en vlak tegelwerk d.m.v. nivelleersysteem
 • Inclusief kitwerk
 • Inclusief materiaal (lijm, voeg etc.) en bezemschoon opleveren
 • Exclusief tegels
 • Binnen 3 dagen klaar!
 • Vanaf €44,95 p/m2 exclusief BTW

Groene/bruine dakplaten verfspuiten

Grote kans dat wanneer u een nieuwbouwwoning met zolder heeft dat deze is opgeleverd met groene of bruine dakplaten. Deze schuin geplaatste vezelplaten zijn een soort spaanplaten (geperst hout) die naast dat ze lastig zelf te rollen zijn ook moeilijk bereikbaar zijn. Voornamelijk door de hoogte en het feit dat ze zich boven het trapgat begeven.

Wij verfspuiten deze echter graag voor u en gebruiken hier een dampdoorlatende verf voor, zodat het hout kan blijven ademen en u geen last van houtrot krijgt. Tevens kunt u ervoor kiezen om de gaatjes en kieren door ons te laten afwerken (plamuren en kitten) voor extra strak resultaat.

Benieuwd wat uw zolder zal gaan kosten? Vraag een offerte aan of bel ons, wij helpen u graag.

Wenst u toch iets anders op wanden? Bijvoorbeeld een sierpleister, tegels of steenstrips? Of misschien een tegel- of een gietvloer? Dan verwijzen wij u graag door naar de categorie pagina. Hier vindt u alle disciplines bij elkaar. Staat er iets niet tussen of heeft u een andere vraag? Mail of bel ons gerust, wij helpen u graag verder.