Garantie op stucwerk en latex spuiten

De meest voorkomende vraag met betrekking tot garantie die wij krijgen is: “Geven jullie garantie op scheuren?”. Ons antwoord daarop is kort: “Nee”. Geen enkel stukadoorsbedrijf of andere partij kan u dit garanderen. Sterker nog, u moet zich achter de oren krabben als u een partij heeft gevonden die dit wel doet. Dit klinkt niet als een erg betrouwbare onderneming. Wij garanderen u dat wij het maximale doen om scheurvorming te voorkomen, waaronder het plaatsen van wapeningsgaas op scheur kritieke delen en het insnijden en kitten van de inwendige hoeken van het stucwerk.

Wat garanderen jullie nog meer?

Wij geven garantie op de hechting van het stucwerk en de latex. Stucwerk en latex verfspuitwerk hoort te blijven zitten waar het zit, namelijk op de wand of het plafond. Als dit om onverklaarbare reden los laat hebben wij waarschijnlijk iets verkeerd gedaan of er ligt een andere reden aan ten grondslag. Er is tevens nog een andere garantie die wij geven. Deze garantie is meer algeheel van aard. Wij garanderen u een goed en soepel lopend project.

Zekerheid voor een goedlopend project

Communicatie is de sleutel. Iedereen is gebaat bij duidelijkheid en goed communiceren staat hierbij aan de basis. Wij doen er alles aan om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij zijn wij aangesloten bij het grootste afbouw keurmerk van Nederland.

Wandgrimeurs.nl is aangesloten bij de NOA en biedt u hierdoor de NOA afbouwgarantie. Dit keurmerk is in het leven geroepen om de particuliere klant vertrouwen en zekerheid te bieden, zodat u met een gerust hart in zee kan gaan met het aangesloten afbouwbedrijf. Mocht er toch een geschil ontstaan waar het afbouwbedrijf en de opdrachtgever niet uitkomen, dan zal een onafhankelijke geschillencommissie een bindende uitspraak doen. Wij bij Wandgrimeurs.nl zijn echter van mening dat dit nooit en te nimmer hoeft te gebeuren. Wij gaan namelijk pas weg wanneer u tevreden bent met het resultaat.

Wilt u toch iets meer informatie over de voorwaarden van de NOA Afbouwgarantie? Geen enkel probleem, in dit PDF-bestand leest u er alles over

Open chat