Leestijd: 2 minuten

Wat is de belangrijkste factor voor het vinden van de juiste stukadoor?

Waarom kiezen we voor een bepaald product, dienst of bedrijf? Een lastige vraag waar we als mens vaak mee te maken hebben. Ook als je een stukadoor zoekt heb je een belangrijke keuze om te maken. Voor ieder product of dienst is de afweging weer anders, het kan ook voor elke persoon weer anders zijn. Als we ons even specifiek toeleggen op het kiezen van een stukadoor hebben we een aantal factoren die belangrijk zijn.

Stukadoor gevraagd!

We willen kwaliteit, niet te veel betalen en goed contact. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste graadmeters. Vervolgens gaan we op zoek naar kandidaten. We kijken in ons eigen interne netwerk. We zijn namelijk eerder geneigd te kiezen voor een stukadoor wanneer bijvoorbeeld een naast familielid al een positieve ervaring heeft met dezelfde vakman. Dit wordt al anders wanneer deze persoon al iets verder van ons af staat. Als we via een kennis van de vriend van de dochter van de buurman hebben gehoord dat de aangeraden stukadoor ‘oké’ is klinkt dat al iets vager. Want wat houdt ‘oké’ eigenlijk in en hoe goed kent deze kennis het werk van de stukadoor nu eigenlijk? Dit zorgt voor twijfels waardoor we misschien liever even verder kijken. Maar waar gaan we dan op zoek naar de juiste vakman? Online? Jazeker!

stukadoor gevraagd

Stukadoor offertes

De komst van internet heeft ons als mensheid enorm veel gebracht. Waar mensen vroeger voornamelijk vaklieden zochten in kranten of huis-aan-huis bladen, hebben zoekmachines, marktplaatsen en social media dit volledig overgenomen. In de ene branche gaat het sneller dan de andere, maar dat die verandering doorzet staat vast. 10 Jaar geleden was kleding online kopen nog helemaal niet zo normaal als dat dit nu is. Zo ook met van origine oude ambachten als stukadoors of schilders. Tegenwoordig is het al simpeler dan een aantal jaar geleden om een aantal stukadoor offertes aan te vragen. Veel bedrijven hebben standaard prijzen en calculatietools waardoor een prijsopgave snel te ontvangen is.

Als we weer 10 jaar verder zijn en je hebt je als zelfstandig stukadoorsbedrijf niet volledig toegelegd op je online zichtbaarheid tel je waarschijnlijk totaal niet meer mee als serieus onafhankelijk stukadoorsbedrijf. Je online presence moet naast je kwalitatieve fysieke product, de sales en de klantenservice volledig zijn geïntegreerd in je bedrijfsvoering. Dit zorgt voor volkomen transparantie naar de mensen toe, zodat zij over alle benodigde informatie beschikken om een juiste vakman voor hun project te kiezen. En ben je niet authentiek of integer? Dan val je door de mand. Mensen prikken vroeg of laat altijd door kopieer- en acteerwerk heen.

Offerte binnen 1 minuut!

Met onze handige calculator ziet u direct wat uw project gaat kosten en ontvangt u een vrijblijvende offerte per e-mail.

Dé allerbelangrijkste factor voor het kiezen van een stukadoor?

Wat is dan die belangrijkste factor voor het kiezen van een stukadoor? Die kent u zelf het beste, dat bent u namelijk zelf! Als bedrijf kan je nog zoveel goede reviews, een mooie website met een goede online vindbaarheid of goede medewerkers hebben, als het gevoel bij een desbetreffende partij niet goed is houdt alles op. Uw gevoel en de gunfactor naar het bedrijf toe wat daarmee gepaard gaat is leidend en moet dat ook altijd zijn en blijven. U bent namelijk kapitein op uw eigen schip en u bepaald welke koers er gevaren gaat worden. Wij als bedrijf zijn slechts matrozen die (tijdelijk) tot uw beschikking staan.

Wenst u een offerte van ons te ontvangen? Geen enkel probleem! Toch kunt u het beste eerst even bij onze pakketvormen kijken

Open chat